KITORANG MEMANG SELALU GADUH!

Tags

orang selalu kata lepas bertunang mesti selalu gaduh. ye betul. memang aku selalu gaduh dengan PP Epal. tapi sebenarnya..

sebelum bertunang pun kitorang selalu gaduh. haha. camno tu bang?

ni mamat yang suka carik gaduh dengan aku. haaaa.. wanted nih wanted..

PP Epal tu kan dia kan suka sangat carik gaduh dengan perempuan yang lemah lembut macam aku ni. lemah lembut ke??? hehe. em kalau tak mesej dia sebelum pergi kerja, nanti dia mesti kata "oo awak dah berubah.." lepas tu kalau call, masa nak letak phone, cakap bye je..mula la dia bising..bye je? tak cakap lebiu muah muah pun? fineeee.. 

kalau aku sibuk komen komen dalam pesbuk, mula la dia kata aku ni dah berubah sebab tak on yahoo mesengger pun ajak dia chit chat. haa padehal aku tengah bermesej mesej ngn dia kat enset nih..boleh mcmtu? haha. 


tu belum jumpa lagi..kalau pakai seksi seksi sikit, contoh macam pakai tudung tapi baju terketat sikit, mula la dia bising. pastu dia diam pastu perangai memboringkan dari pergi sampai balik umah. ha tu tanda nak carik gaduh la tu. tu belum kalau jalan kat shopping complex lagi tu..kalau aku jalan laju tinggalkan dia kat belakang sebab nak kejar sale kat dalam tu..mula la dia kata aku dah abaikan dia. haaaa.. 


kadang kadang aku takde la rasa tu sebagai benda yang menstresskan aku. sebab bila lagi nak rasa gaduh sebab benda yang bodoh bodoh macam ni kan? 

bagi aku..biarla kitorang selalu gaduh sebab banda mcm ni dari gaduh pasal orang ketiga ke, pasal pukul pukul aku ke.. ha tu memang tunggu aku mintak clash tuhh. 

pilih, nak clash ke nak siku?

tapi apa pun..tak kesah la betapa konflik nye masalah perhubungan korang, jangan sesekali memberi efek pada kawan2 di sekeliling, kawal emosi, ingatlah orang di sekeliling tak bersalah! hehe

P/S : entry ni kalau tak masuk gamba dia, masuk gamba aku jeeee ..tu pun boleh jadi isu tu. hahaha.. nyampahhh nyahhh!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :