BLOG LAGI SATU DAH SIAP!

Tags

klik gambar untuk site visit. haha

Ok..dah hampir satu abad Belog Cik Aish macam sunyi sepi..kesian kan? sebenarnya lately busy sikit dengan preparation gubahan hantaran customer. so hari ni launch blog lagik satu. tapi jangan harap nak baca personal entry ke, entry pasal bra ke pasal gstring ke.. haa tu takkan adalah kamu lihat di blog itu. entry gila macam tu hanya terdapat di Belog Cik Aish saje ye. haks haks. 

so pada yang nak tunang, nak kahwin, dah kahwin tapi nak kahwin lagi sorang, atau pun boifrend agak membosankan dan mahu clash lepas tu jumpa pengganti yang datang melamar terus, haa ok korang korang boleh follow blog aish yang lagik satu ni ye. sometimes aish akan update gambar2 tempahan hantaran customer kat dalam blog tu. so apa lagi? klik like and jom polow memolow dengan seikhlas hati..oohhh..i feel touched.. hehe. bye..


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :