PROJEK PALING BESAR!

Tags

Salam Maalhijrah semua. tak sempat nak ucap haritu sebab sibuk sangat. 1 muharram haritu, pergi Shah Alam sebab kawan bertunang. tantek tak dia? hehe. dia ni kawan PP epal. so aku macam biasa la, amik berkat dulu..bergambar sakan dekat pelamin. hehe. 

Photobucket

so pada semua follower Belog Cik Aish, thanks sebab sudi follow, sudi jadi pengikut setia *pengikut setia means mereka setia walaupun kita tak berkesempatan nak jejak mereka semula* jadi di kesempatan ni, aku nak ucapkan selamat menyambut tahun baru buat semua yang beragama Islam, semoga di awal tahun ni, kita buang semua yang negatif, dan ambik yang positif. and jangan lupa baiki diri supaya jadi lebih baik dari sebelumnya. insyallah.

(but actually niat nak berubah ke arah kebaikan bukan pada awal tahun je, setiap hari yang baru adalah hari untuk kita baiki kesilapan kita. ye dak?)

oklah. ada beberapa perkara yang nak disetelkan minggu ni. boleh dikatakan projek terbesar di awal tahun islam ni. semoga segalanya berjalan dengan lancar. doa doa kan ye. neves ni. jeng jeng jeng.

Photobucket
amik berkattttttt..hehe

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :