.

.

TINGGAL BEBERAPA HARI JE LAGI


tinggal beberapa hari je lagi nak............. ada lah rahsia. hoohohoh.

actually tak lama lagi kalender 2011 nak buang dah. tapi aku tengah dok pikiaq apa azam tahun 2011 yang dah terlaksana, yang tertunggak, yang tak gerak gerak, tak pun yang tak berusik langsung. ha apa nak jadi kau ni aish. orang lain pung pang pung pang azam kau pun nak tapi tak terlaksana pun. 

apa boleh buat bro. kita cuma merancang. tuhan yang menentukan. tapi alhamdulillah, lain yang aku rancang, lain yang jadi. contohnya macam aku tak rancang pun nak kapel dengan pp epal, tiba tiba je jumpa mamat tu. eeeww..hahaha. ok alhamdulillah.

so bila nak masuk tahun baru, aku mula rasa gatal tangan nak make over blog..haaaaaaaaaaaa perangai lama mai dahh..ingat tak dulu blog ni seminggu sekali tukar header? pergh dasat betul. padahal tak cantik pun nak tukar tukar. pastu insap jap terus stay dengan layout sekarang. 

jap lagi nak pikir layout baru untuk 2012. tema blog? nak buat ala ala fairytale. hahahaha. payah gak tuh. oklah. takde point penting pun dalam entry aku ni. just nak bagitahu yang aku sayang korang and tak lama lagi kita nak masuk tahun 2012. yea. bye.
 



2 Komentar untuk "TINGGAL BEBERAPA HARI JE LAGI"

wahh nak tukar.best2,tak sabar kulit baru ni.

Back To Top