KUCING MONTOK DISUKAI RAMAI

Tags

tajuk entry dah macam iklan susu lemak berkrim disukai ramai je. tapi kali ni bukan cerita pasal susu. tapi cerita pasal kucing aku yang baru saja menetas. hehe. aku pun pelik kenapa ramai pembaca yang suka entry koleksi kucing untuk dijual tu. 

untuk pengetahuan anda semua, aku ni bukan la ibu ayam atau pun ibu kucing. aku takkan sesekali menjual kucing kucing kesayangan aku ni. biar laah ada orang offer beratus2 sekali pun. nama nak jual nan hado. tapi kalau ada yang nak offer beli dengan harga empat angka, sila lah add aku dekat facebook. kita boleh runding ma. hahaha. 

aku tak paham ni spesis kucing ke tikus mondok.  barangkali ibunya kucing..bapaknya tikus mondok..

nama dia cibuyat..haha padan muka kau dapat nama yang huduh. habis tu kau nak aku bagi nama syarina maisarah ke? helo?? ok bai.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :