.

.

KUCING MONTOK DISUKAI RAMAI

tajuk entry dah macam iklan susu lemak berkrim disukai ramai je. tapi kali ni bukan cerita pasal susu. tapi cerita pasal kucing aku yang baru saja menetas. hehe. aku pun pelik kenapa ramai pembaca yang suka entry koleksi kucing untuk dijual tu. 

untuk pengetahuan anda semua, aku ni bukan la ibu ayam atau pun ibu kucing. aku takkan sesekali menjual kucing kucing kesayangan aku ni. biar laah ada orang offer beratus2 sekali pun. nama nak jual nan hado. tapi kalau ada yang nak offer beli dengan harga empat angka, sila lah add aku dekat facebook. kita boleh runding ma. hahaha. 

aku tak paham ni spesis kucing ke tikus mondok.  barangkali ibunya kucing..bapaknya tikus mondok..

nama dia cibuyat..haha padan muka kau dapat nama yang huduh. habis tu kau nak aku bagi nama syarina maisarah ke? helo?? ok bai.
19 Komentar untuk "KUCING MONTOK DISUKAI RAMAI"

cibuyat yg comel! alolololo

cibuyat tu mesti sebutan ala2 pelat, sibulat kan? hahahahah

Nak boleeeeh ? :| comeel gila !

waaaaa~comel nya kucen, nak jugakkk!

Comel, macam kacukan je...
saya juga pernah bela, dulu ada 10 ekor dalam rumah.. :)

nk syarina maisarah jgk!x kira!ahahaha..gila comel x pnh jth cinta mcm ni."Awek montok disukai ramai" pun byk jgk..:P

whoaaaaa...comel gilewwwww . aha . geram pulak tgk muka inesen kecik tu :P


hehe . join jelah contest tu . tak perlu letak gmbar kat entri pun takpe..pass kat email ..hehe ^_^ kalau malu2 hamster , bawak lah kucing montok ni sekali . aha !

wahhh..unik la nama cibuyat tu..hee~

mcm si puss mase kecik je..
kalo kaler kuning mmg sebijik mcm puss.. haha..
pastu bg pkai boots..
pemes la cibuyat..

comel & muka innocent jer sntiasa.. klu dia curik ikan, s sanggup nk mrah dia, haha XD

kucing azzah nama adibah..okbai..:)

hye..i pun cat's lover jugak..:)
comelnyeee lah hai kucing2 u...geramm!

alahai..kiuknyeeee! nampak bulu dia cam lembut2...eii geram2!

comelnye kucing awak, tapi tulahh.. saya takut kucing. (;

Back To Top