AKU NAK TOMOI PP EPAL TAPI....

Tags

semalam masa mendatingkan diri dengan PP Epal, macam biasa ah takkan korang tak paham aku selalu meluahkan perasaan tak puas hati dekat blog ni sebab pp epal ni suka buli. so semalam dia buli aku tapi sebab dah lali kena buli, so aku pun tak ingat apa dia cakap sampai aku marah sangat. agak tragis. so bila aku marah, aku pun terkeluar dialog ni.

Aish : kamu, jangan nak keji dengan saya boleh tak?
PP Epal : haha kamu marah ke?
Aish : mesti ahh...saya TOMEI kan kamu nanti baru kamu tau!
PP Epal : TOMEI? tu kan barang kemas. TOMOI la!!!!!!!

perghh malu dow..sebab time tu aku siap buat muka marah sambil genggam penumbuk nak bertomoy tapi tomei pulak aku sebut..waduhhh

ni lah padahnya kalau mengidam cincin emas TOMEI. hahaha. takpela..cincin yang dah tersarung kat jari ni walaupun bukan dari kedai TOMEI, aku sukaaaa jugak sebab pilih sama sama dengan my mother in law ..to be. hahaha. 

ngidam cincin TOMEI sebab design dia tantekkk!!! 

P/S - dear pp epal, jangan biar saya kempunan rantai TOMEI. haha. *ada gaya mami jarum tak?*




Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :