.

.

HAPPY SHOPPING GIRLS!!

Salam.
Hye semua. Seperti yang dijanjikan, next week nak buat sale. Owh lupa nak cakap, bagi sesiapa yang rasa nak bersantai ke, pergi kuliah ke, jalan jalan ke, pergi shopping ke atau pun korang nak jadikan ni as hadiah untuk kawan kawan atau insan tersayang for any celebration, korang boleh start cuci2 mata dekat sini. huhu.

So, this time nak buat replica's purse, handbag sale !! Come on pretty ! :) 

PURSE/POUCH
CHLOE W252 CHOC
GRED A
 RM 45 (exclude postage) 


apa yang anda tau about "replica's". Katalah purse ataupun watch Versace, kat butik harga dia tak kurang dari RM500, malah ada yang mencecah ribu2. Tapi kat sini you all boleh dapat dlm RM50-70 dengan kualiti yang sama ikut gred. 

Jualan bermula daripada malam ni :) start next week, aish akan upload lagi ok. Semua replica's purse, handbag, and casual bag, semua ni adalah DIJAMIN BERKUALITI !! Nih semua limited edition ok gegirl2 kat luar sana sebab satu design ada satu unit je :)
- 1st PAY 1st SERVE
 
-Goods sold are NOT returnable


fill in and email me this order form below:

Name:
Contact number:
Address:
Method of Postage (Pos Laju/...
Name of the item(s):


and hantarkan ke email
ismalizayahya86@gmail.com
REMEMBER!
sebarang maklumat yang tidak lengkap, tidak akan dilayan. After u all order, make sure transfer the money ke akaun Maybank (akaun number akan diberi once you send the detail of order) if you all tak buat bayaran dalam masa 2 hari..your order will be cancel =) Thanx~!


Happy Shopping Girls !!  :)

2 Komentar untuk "HAPPY SHOPPING GIRLS!!"

omk! cantik! tapi masalahnya sejak tanam anggur, x banyak income pulak... ahhahaahha

wow.....mau...mau....so gorgeous....i like...mmm

Back To Top