.

.

UCAPAN SALAM RAMADHAN AISH UNTUK FOLLOWERS DAN READERS!

Dear my readers and followers..

Harini 1 Ramadhan. hari pertama berpuasa. walaupun ada lagi 29 hari lagi nak raya, tapi mood raya macam dah ada. sebab? uols bayangkan mana mana hiway sekali pun, jam teruk malam tadi sebab semua orang nak balik kampung bersahur sama sama. hehe aish yang balik dari bangi ke seremban terlepas la dari jam sebab ikut hiway lekas. 

macam tahun lepas punya puasa feel lain sikit sebab masa tu title singe but not available la kan. so tahun ni laaagi lain sebab menyambut bulan puasa sebagai tunang orang. so perangai kena jaga sikit jangan nak mengeelaaa sangat orang kata kan? hehe. tu pasal lately kite dah berubah jadi lebih sopan. tu semua perubahan positif tu. hahaha. 

cakap pasal puasa, tak sah kalau tak pergi bazar ramadhan kan? tapi bagi aish sendiri, kureng sikit pergi bazar petang petang sebab lagi suka masak sendiri dan mengerjakan makanan home made yang mak masak. setakat beli kuih sikit sikit pastu air tebu or air kelapa (tak pernah miss) tu, boleh la pergi bazar beli. tapi tu pun sederhana je. tak nak membazir sebab tahu memang takkan makan habis punya. (psss lauk kat bazar tak semua berkenan kat tekak hehe)

alhamdulilah. aku masih dapat merasai nikmat ramadhan. Malah..aku merasakan ini ramadhan aku yang terindah. terima kasih tuhan kerana menghadirkan DIA..syukur sangat. so tahun ni mungkin nak ajak encik tunang berbuka puasa sama sama dekat rumah. haaa masa ni la nak jaga tatasusila. nak masak sedap sedap untuk dia. baru dia tak cari lain. kekeke.

with all my heart, aish mengucapkan Salam Ramadhan kepada korang korang semua. Forgiveness for my wrongdoings and words which are uttered accidentally..semoga amalan kita diberkati Allah SWT. insyallah. 
P/s anak buah aish Sofea yang berumur 8 tahun ada cerita...katanya.. "I think this world is a test for people. Allah will test us with money, beauty and sickness. Mama if we can't go to the first layer of heaven, the last layer is also good, as long as not in hell."
insyallah Sofea..sayang sofea..anak sedara yang kini menyambut Ramadhan dia Geneva Switzerland..petah dia berborak dengan mama dia.. miss her, my sister and my brother in law..miss uols!
11 Komentar untuk "UCAPAN SALAM RAMADHAN AISH UNTUK FOLLOWERS DAN READERS!"

Topup, header, banner, cursor, keychain, iklan untuk banner dan banyak lagi! Nak kee?? Join sini =)
http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/07/segmen-up-followers-di-bulan-ramadhan.html?m=0

salam ramadhan cik aish..
bestla berpose ngn tunang..
ekeke

bijaknya anak sedar aish..
happy fasting dear :)

lame tak singgah sini. btw, salam ramadhan yaa cik aish :DD

~Selamat menjalani ibadah puasa ye :)

kecik2 dah petah bercakap.

SELAMAT BERPUASA kak. nanti masak sedap2 nak utuk en. tunang tuu. :)

kecik2 dah petah bercakap.

SELAMAT BERPUASA kak. nanti masak sedap2 nak utuk en. tunang tuu. :)

selamat berpuasa cik aish. moga tahun ni cukup puasanya ye. he3. jgn marah haa....

Back To Top