MY EX BOYFRIEND WEDDING!

malam ni mood tengok album lama. seyes banyak gila gambar ex boyfriend dalam tu. pastu tengok pulak facebook ex boyfriend..dah kahwin!! lost sekejap rasanya.. it's hard sometimes when you think of your distance past..and you''ll see the person you've love before with another.. kadang kadang rasa macam loser. 

loser sangat sebab dah spent masa berbulan bulan..bertahun tahun dengan someone yang salah..yang bukan ditakdirkan untuk kita.lepas tu at the end kita break up. lagi sakit hati bila kita macam terkontang kanting tanpa mereka, and mereka boleh hidup tanpa kita.  kalau la kita tahu dia bukan milik kita, kita takkan ingin nak buang masa macam tu je dengan mereka kan? 

tapi sebenarnya kita tahu dan kita sangat2 sure yang everybody at some point of their life will do stupid things which they regret. takkan ada seorang pun yang akan terlepas dari buat sesuatu yang mereka akan kesalkan suatu hari. yes memang betul tak baik untuk kita menyesal dengan apa yang kita lakukan. tapi to be honest..kita tak boleh tipu diri sendiri, perasaan menyesal tu memang ada. dalam mind kita mesti cakap.."kalau la aku tak jumpa dia dulu...kalau lah aku tak susah kan diri aku untuk dia dulu..kalau lah..tu kalau lah ni..."

so takpelah. kita selalu dengar orang kata..tuhan akan menemukan kita dengan orang yang salah dulu..

am i aite?

cheer up! :) there will always be light at the end of the tunnel..

bye..

p/s : entry tanpa gambar..takkan nak letak gambar my ex boyfriend puleks.. :p

Previous
Next Post »