.

.

BELI STOK BARU DENGAN MAK MERTUA! YAW!

Tengah syok pergi uptown Reko semalam, punya la banyak baju baju comel comel and tudung tudung cantik cantik sampai lupa pulak sendiri jual tudung. kuikuikui. ok. untuk pengetahuan kengkorang, tudung bawal printed rm8 yang memang hot selling sekarang ni, dekat AishElisBoutique dah habis stok. 

Sebab taknak menghampakan beberapa org *cewah bajet betul* yang email tanya untuk beli borong..jangan cedey cedey sebab esok pagi pagi aku akan restock balik tudung tu. selalunya pp Epal yang teman. seyes dia pun kena angkut and pilih tudung tudung masa tu..

tapi esok mak nak temankan. mak pp epal pun ikut yaw! mak pp epal dah susah hati sebab aku tak tunjuk2 lagi tudung dekat dia so maybe kerana itu la dia nak ikut aku beli stok baru esok. nak pilih sendiri katanya..esok kita pergi sesama yeee mak mak ku sekalian. haha. *tibe tibe rasa macam menantu dan anak yang solehah..padahal..*kuikuikui


Jangan lupa pergi AishElisBoutique, boleh beli tudung! minggu depan dah start puasa. mesti ada yang nak balik kampung kan. apa lagi belikan la untuk mak ke mak mertua ke..sejuk sikit hati dorang ye tak.pastu jangan lupa join Hijab Beauty Contest. hadiah rm50, tudung, free blog promotion..haaa sapa nak bagi? hehehe..selamat berhujung minggu esok! muah!

4 Komentar untuk "BELI STOK BARU DENGAN MAK MERTUA! YAW!"

ye ye. saya pun tak sabar nak tengok stock baru ni.. (^_^)

wah wah!
Bakal menantu yg solehah ni :)

wahhh bestnye shopping ngan mak mertua.. menantu kesayangan nih..

lama tak singgah sini, tatau pon yg cik aish jual tudung pulak sekarang ni.. nnt i pergi click situ, mana tau nak beli tudung lak kennn ~ :')

goodluck ..

Back To Top