TEMPAT MAKAN BEST DEKAT BANDAR BARU BANGI

Tags

korang tau tak dekat bandar baru bangi ada satu tempat makan yang bagi aku biasa biasa je tapi sedap! walaupun bukan taraf 5 bintang ke hape ke kan..tapi ada kite kisah? kite tak kisah makan tepi jalan sekali pun asalkan makanan nya sedap dan tempat dia bersihhh..*eh nape guna kite ni? bajet budak skul lak..hikhik*

kalau aku balik rumah sewa dekat seksyen 7 bandar baru bangi ni, biasanya tempat makan yang aku suka adalah dekat sini..jom terjah..wah bajet jalan jalan cari makan !

RESTORAN CEMPAKA RIMBA

tempat ni terletak dekat bangunan PKNS. kalau dekat nak raya, memang ada bazar dekat kawasan ni. tapi restoran ni ada dekat dalam. betul betul sebelah Kepci. (KFC). kadang kadang bila lalu Kepci, mesti tak jadi makan Kepci sebab suka lagi makan dekat Restoran Cempaka Rimba ni. Tomyam dia perghhh..korang pergi sendiri and rasa.

so nanti bila dah start puasa, maybe tempat ni salah satu destinasi aku untuk buka puasa nanti. eh belum puasa lagi dah fikir mana nak makan kan? teruk betul. anak sapa la ni. haha.ok. so tu jela nak share. sebenarnya ada baaanyakk lagi tempat makan yang best dekat bandar baru bangi ni. tapi aku rasa aku update masa tengahri minggu depan la..time bulan puasa. saje je kan nak kasi korang terliur..holololo



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :