.

.

TEMPAT MAKAN BEST DEKAT BANDAR BARU BANGI

korang tau tak dekat bandar baru bangi ada satu tempat makan yang bagi aku biasa biasa je tapi sedap! walaupun bukan taraf 5 bintang ke hape ke kan..tapi ada kite kisah? kite tak kisah makan tepi jalan sekali pun asalkan makanan nya sedap dan tempat dia bersihhh..*eh nape guna kite ni? bajet budak skul lak..hikhik*

kalau aku balik rumah sewa dekat seksyen 7 bandar baru bangi ni, biasanya tempat makan yang aku suka adalah dekat sini..jom terjah..wah bajet jalan jalan cari makan !

RESTORAN CEMPAKA RIMBA

tempat ni terletak dekat bangunan PKNS. kalau dekat nak raya, memang ada bazar dekat kawasan ni. tapi restoran ni ada dekat dalam. betul betul sebelah Kepci. (KFC). kadang kadang bila lalu Kepci, mesti tak jadi makan Kepci sebab suka lagi makan dekat Restoran Cempaka Rimba ni. Tomyam dia perghhh..korang pergi sendiri and rasa.

so nanti bila dah start puasa, maybe tempat ni salah satu destinasi aku untuk buka puasa nanti. eh belum puasa lagi dah fikir mana nak makan kan? teruk betul. anak sapa la ni. haha.ok. so tu jela nak share. sebenarnya ada baaanyakk lagi tempat makan yang best dekat bandar baru bangi ni. tapi aku rasa aku update masa tengahri minggu depan la..time bulan puasa. saje je kan nak kasi korang terliur..holololo



7 Komentar untuk "TEMPAT MAKAN BEST DEKAT BANDAR BARU BANGI"

betul3... byk sgt tempat makan sedap2 kt bangi tu.. paling suka mkn kerang bakar kt D'Kenali.. alamak, teringin pulak.. huhu

Dah makan dekat situ. Boleh tahanlah. Huehue. Tapi ada kawan cakap makanan yang dia order tak berapa sangat sedapnya. Huhu

owner dia kawan kita..heheh..sedapkan situ...kita suka duduk kat pondok tu..bersila..rare

wah, dah plan dah nak berbuka situ ehh.. hee..

kat mane tu ye?? blkg pkns ke?? x perasan la kfc belah mn. nak try jugak sbb xpenah nmpk plak kedai ni hihi

pergh cik aish. klu bab makan bkn men lg yea. xtkut nt oversize ke? jgn marah haa. he3..

dulu suka makan kat sini, skrang dah tk mkn dah.

Back To Top