PESTA FLORA PUTRAJAYA 2013

Tags

Hai gurls..dalam banyak ciptaan tuhan, objek bunga yang paling aku suka. sebab bunga cantik. bahkan bunga taik ayam sekali pun cantik. well..nama je buruk tapi stil cantik! i loike. so baru baru ni aku pergi Pesta Flora dekat Presint 2 Putrajaya. memang tiap tiap tahun muka aku akan menepek dekat celah2 bunga ni. tahun lepas pun aku ada buat entry pasal Pesta Flora 2011 tema bunga ros. seyes fanatik gila kat ros! but thn ni tema bunga kertas. :D

disebabkan aku tak nak pergi dengan Aaron aziz well aaron aziz text aku dia kata dia bz so aku terpaksa ajak my second choice iaitu pp epal. hoooohh..ok jgn salah sangka dekat cawan blkg tu. seyes, takde sapa yang jemput kitorang minum pun. tu just hiasan ye.

terasa macam nak beli. tapi ada tak baja untuk blogger yang MALAS update macam aiiii??? lalalala

seyes haus gila tekak time ni. memang rasa macam omaigod kalau la ada air sirap perahan limau kasturi dengan asam boi dalam cawan ni..perghhh..leleh siot

cantik kan basikal ni? haaa jangan jeles...cepat la datang sini! 

saja je pose manja depan kamera. sebab tahu kameraman nya pp epal je. cuba kalau aizul marcello ke yang jadi kameraman ai, konfem ai da blushing time ni..ahaks 

next entry adalah... : why haa lelaki suka pakai selipar je? hahaha

bajet terer main padahal memang terer pun. 

wow.... i like. hahahaha

seyes time ni rasa macam nak jadi pengacara Nona je. kannnn? tapi pp epal dengki kata aku macam penyanyi nasyid kumpulan muslimah. ke?

kalau la pesta flora ni berbayar untuk masuk, aku sanggup bayar. sebab mana korang nak jumpa longgokan bunga2 macam ni? nak tunggu musim bunga dekat Paris? ooh tidak..

ke sana ke mari tangan aku memang tak boleh berlekang dengan henset. nak buat camne.. ai takde DSLR macam uollssss... ala dlsr .... rantai berbuahkan kamera tuuuu

saje je pose macam ni. sambil baca skrip..abang aaron..tolong saya.. abang aaronn.. sumpah geli kot. haha

tatau nak cerita pe..korang tengok jela gambar. 

ni adalah arwah paul. sotong kurita peramal bola. hahaha. sumpah tak kelaka. ok cantik tak? 

tibe tibe aku rasa sukaaaaa dengan combination kaler baju harini. hehe

pp epal ni nak buang angin pelis la jauh sikit. ish..benci benci

jom mandi air pergi!

korang bila pulak nak pergi? jom jom jom..boleh nyanyi lagu hindustan dekat pesta flora ni. hikhik..kuch kuch betol aku ni. bye...muah


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :