Home » » PESTA FLORA PUTRAJAYA 2013

PESTA FLORA PUTRAJAYA 2013

Hai gurls..dalam banyak ciptaan tuhan, objek bunga yang paling aku suka. sebab bunga cantik. bahkan bunga taik ayam sekali pun cantik. well..nama je buruk tapi stil cantik! i loike. so baru baru ni aku pergi Pesta Flora dekat Presint 2 Putrajaya. memang tiap tiap tahun muka aku akan menepek dekat celah2 bunga ni. tahun lepas pun aku ada buat entry pasal Pesta Flora 2011 tema bunga ros. seyes fanatik gila kat ros! but thn ni tema bunga kertas. :D

disebabkan aku tak nak pergi dengan Aaron aziz well aaron aziz text aku dia kata dia bz so aku terpaksa ajak my second choice iaitu pp epal. hoooohh..ok jgn salah sangka dekat cawan blkg tu. seyes, takde sapa yang jemput kitorang minum pun. tu just hiasan ye.

terasa macam nak beli. tapi ada tak baja untuk blogger yang MALAS update macam aiiii??? lalalala

seyes haus gila tekak time ni. memang rasa macam omaigod kalau la ada air sirap perahan limau kasturi dengan asam boi dalam cawan ni..perghhh..leleh siot

cantik kan basikal ni? haaa jangan jeles...cepat la datang sini! 

saja je pose manja depan kamera. sebab tahu kameraman nya pp epal je. cuba kalau aizul marcello ke yang jadi kameraman ai, konfem ai da blushing time ni..ahaks 

next entry adalah... : why haa lelaki suka pakai selipar je? hahaha

bajet terer main padahal memang terer pun. 

wow.... i like. hahahaha

seyes time ni rasa macam nak jadi pengacara Nona je. kannnn? tapi pp epal dengki kata aku macam penyanyi nasyid kumpulan muslimah. ke?

kalau la pesta flora ni berbayar untuk masuk, aku sanggup bayar. sebab mana korang nak jumpa longgokan bunga2 macam ni? nak tunggu musim bunga dekat Paris? ooh tidak..

ke sana ke mari tangan aku memang tak boleh berlekang dengan henset. nak buat camne.. ai takde DSLR macam uollssss... ala dlsr .... rantai berbuahkan kamera tuuuu

saje je pose macam ni. sambil baca skrip..abang aaron..tolong saya.. abang aaronn.. sumpah geli kot. haha

tatau nak cerita pe..korang tengok jela gambar. 

ni adalah arwah paul. sotong kurita peramal bola. hahaha. sumpah tak kelaka. ok cantik tak? 

tibe tibe aku rasa sukaaaaa dengan combination kaler baju harini. hehe

pp epal ni nak buang angin pelis la jauh sikit. ish..benci benci

jom mandi air pergi!

korang bila pulak nak pergi? jom jom jom..boleh nyanyi lagu hindustan dekat pesta flora ni. hikhik..kuch kuch betol aku ni. bye...muah


19 komen:

una imana said...

bestnyer...cantik sungguh ciptaan Allah..:)

najihah sahami said...

huwaa..jelesss..nak pegi jugak. tp jauh...

E'in said...

minah bunga laa nie? eheeee

Izzati Tatie said...

betul bunga cantik sgt..lagi2 klu wane wani..bdway,akak pun lagi cantik.xsabar nak tgok wedding akak lg.mesti btmbah cantik kan.

Ezy Chiaki said...

comel giler sotong paul..
cute je..
hakhak

cik najihah said...

besnye pegi tengok bunga2..
nak2 pg dengan yg tersayang huhu

saharinasaharudin said...

ni yg excited nak pegi.weeknd ni still ada lgi x pmran tu? :)

laskar pelangi said...

mmg rasa nak pergi ;)
tgk lah dulu bila free=))

NurAisyah said...

wah . cantiknya bunga-2 plus sis skli.ngee :')

aish elisboutique said...

@una imana seyes sgt cantik dear!

aish elisboutique said...

@najihah sahami pergi la..setahun sekali je tau benda ni

aish elisboutique said...

@E'in hehe mmg minah bunga pun niiii

aish elisboutique said...

@Izzati Tatie ohh thanks dear..kahwin nnt aish jemput dtg ye..hehehe

aish elisboutique said...

@Ezy Chiaki haha kann?? mmg comel

aish elisboutique said...

@cik najihah mmg pun..tp pergi ngn family pun best jugak..hehe

aish elisboutique said...

@saharinasaharudin weekend ni stil ada dear..last ahad

aish elisboutique said...

@laskar pelangi hehe ok..bila free pergi la..best..tp tkleh compare ngn last year pnya la..tema ros

aish elisboutique said...

@NurAisyah hik hik..malu ai..thanks dear

fafa fadzilah said...
This comment has been removed by the author.

TABUNG IRINE




CIK AISH IN DA HOUSE!

CIK AISH IN DA HOUSE!

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA
Saya Cik Aish. Mama kepada Irine Humaira. Isteri kepada PP Epal. Mama bekerjaya dan jana pendapatan sampingan dengan Shaklee. Berminat nak dapatkan produk Shaklee beserta bimbingan jadual makan yang tepat, atau pun mahu menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee? Jom! Saya Cik aish yang sporting! 0126716961

IRINE HUMAIRA

IRINE HUMAIRA

ORDER SHAKLEE

SHAKLEE STAR ACHIEVER

SHAKLEE STAR ACHIEVER
"Alhamdulillah, berkat sokongan suami dan keluarga, dapat award ni masa National Conference baru baru ni. Semangat untuk lebih berjaya dalam business Shaklee, niat untuk bantu lebih ramai pelanggan yang memerlukan kerana kepuasan mereka, kejayaan saya juga.."

TESTIMONI VITAMIN E

TESTIMONI VITAMIN E

MASKER OHSEM CIK AISH

BETUL KE VITAMIN BAGUS UNTUK JERAWAT?

MEALSHAKE

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL
"saya amalkan B Complex sebagai pembekal asid folik, vVitalea sebagai pengganti Obimin, Vitamin C untuk elak stretch mark, ESP untuk beri kulit bayi cantik, dan Omega Guard untuk IQ bayi..Alhamdulillah Irine lahir pada 30 January 2014 dengan berat 2.97kg, sihat dan jarang demam sehingga harini.." - Cik Aish

KACIP FATIMAH MODEN

KACIP FATIMAH MODEN

VITAMIN C

VITAMIN C
"Lepas sebulan ambil Vitamin C secara konsisten, terasa perbezaan pada kulit. Kulit terasa licin, jerawat jarang keluar, dan warna kulit nampak sekata. Sangat berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab Vitamin C Shaklee dihasilkan dengan kuasa pelepasan secara berterusan di dalam badan.."

TURUN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014
Untuk pegetahuan pengguna, sijil halal yang dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA). ISA ini adalah badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Anda boleh mendapat senarai penuh Badan Islam yang diiktiraf JAKIM melalui Portal Rasmi Halal Malaysia.

Popular Posts

Blog Archive