.

.

OUR ANNIVERSARY

Sayang,
Kita berkenalan hanya dalam laman mukabuku...” bait indah yang menemukan kita,tak pernah terpadam segala memori pertemuan,antara awak dan saya, kita berkawan agak lama cuma masing masing tidak tahu kita dijodohkan untuk bersama..kita macam penat mencari kan? rupanya kita dekat je.. lagaknya kita macam sombong. awak sombong apatah lagi saya! sentap bila ingat balik. hehe.





masa ni awak buat buat la tanya mana kunci..sebenarnya awak nak kunci yang boleh bukak pintu hati saya kan? theee sumpah geli kot..lalala


Cinta MukaBuku lagu tema cinta kita, dah memang lagu tu tengah top masa kita tengah hangat bercinta ni..saya tak boleh lupa awak perangkap saya dengan semua barang barang yang awak nak hadiahkan pada saya..awak kata kalau nak bagi barang, kene jumpa. rindu ye. permulaan tu awak agak main tarik-tarik tali dengan saya kan,kononnya macam awak tak serius dengan saya so please la sayang, saya masa tu pun sama, not too serius dengan awak ,tapi dalam pada tu awak suka dengan perfume saya kan? sampai sekarang awak tak bagi saya tukar perfume lain! 



sanggup pulak awak jadi pak pacak pukul 2 pagi hantar teddy bear utk saya kan?? biasa lah..nak tawan hati saya macam macam strategi la awak buat. alhamdulillah, akhirnya “Best women win” ek’elehhhhh,perah santan lak sy ni kan, macam sweet potato sangat muka saya ni kan? that’s why sampai sekarang awak kata saya yang mengurat awak. saya yang berjaya bukak pintu hati awak. hebat kan saya? 

Happy anniversary sayang.. :)
2 Julai 2011 - 2 Julai 2012
22 Komentar untuk "OUR ANNIVERSARY"

simpan lagi tak kak batu karang yg si dia bawakkan tu ? hak hak :D


moga sampai ke anak cucu kelak kak. :D

su suwittt.....tunggu hari bahagia cik aish... mesti meriah :)

Happy Anniversary both of you.semoga berkekalan sampai ke akhir hayat.. :)

suwittttt la korg..
i jeles..
='(

setahun dah perkenalan. membawa kepada perkahwinan insyaAllah. jodoh akak..happy annivesary both :)

wahh ! sweetnye , doa hubungan korang berkekalan yea , amin . :)

@Ezy Chiaki erkk jgn jeles dear..u pun nnt mesti lg sweetttt dr citer ni..hehehe

@cik najihah hehe tu la..mmg tak sangka pun..ketentuan Dia..

@Farie Faraway ooh thanks dearrrr.. really appreciate it..
thanks all!!

Back To Top