.

.

BOLEH BELI BORONG KANNN?

Ada yang email aku tanya macam mana nak beli tudung dekat AishElisBoutique secara borong. korang jangan salah paham. ada sesetengah yang jual borong dengan kuantiti satu kodi (20 helai). pastu ada yang tak boleh pilih kaler..kene terima dengan redho kaler apa yang termasuk dalam jumlah tu. 

tapi beli borong dari AishElisBoutique, korang boleh pilih MANA MANA JENIS DAN KALER tudung yang korang suka asalkan minimum 10 helai. so nanti aku cadangkan untuk raya nanti, korang pakat dengan adik, akak, mak, makcik, bakal mertua dll (wah dan lain lain ye!) pilih dan cukupkan 10 helai, pastu dah boleh beli dengan harga borong.

ok..ni sikit sikit jela yang aku boleh upload sini..nak tengok lagi boleh pergi website Aishelisboutique ye :)

nak tahu harga borong berapa, korang boleh email aku dekat aishelisboutique@gmail.com dan bagi tahu apa nama tudung yang korang nak tahu harga borong tu. tapi tengok yang available jela. yang sold out tu memang takleh nak tolong. hehe.. ok..bye.. salam sayang. wahh sayang pulakk!

*eh tak lama lagi nak puasa! bestnya yea!

4 Komentar untuk "BOLEH BELI BORONG KANNN?"

Cik Aish dah berjinak dalam bisnes tudung...hehehe...

Semoga berjaya :)

Hehe thanks dear..alhamdulillah harap dipermudahkan

cik aish..urusan posto amik ms brp hr? jeng3. he3...

Back To Top