SOGO SALE!

Tags


so korang pun dah nampak kat atas tu memang ada sale sempena Sogo member day yang berlangsung semalam dan harini. jadi satu penyesalan buat diri aku sebab aku tak tahu pun ada member day sale kat sogo harini. dengan penuh keterujaannya aku turun sogo harini sebab kan semalam entry aku..aku citer yang aku akan ditemani oleh mak dan bakal mak mertua aku untuk shopping harini! so memang gua menyesal turun kl harini sebab....

3 jam cari parking sahaja!
parking sogo full
parking dekat Pertama pun full
apatah lagi parking dekat area jalan tar tu..semua full..siap kerek tak bagi masuk lagi..

semua jalan untuk parking ditutup sebab full..

jadi aku pun parking dekat petak kuning tempat bas dan taxi berhenti..ha gasaklah kau..kalau dbkl atau polis saman kerea aku..siap..hehe nasib bek tak kena saman..

balik dari sogo pulak..jam jugak..2 jam pusing pusing kat situ je. kuakuakua..minyak kereta? habis sedut..

so.. pasni..say big NO untuk sale sogo..melainkan kalau umah kau sebelah sogo then boleh jalan kaki sambil buat muka berlagak dapat pergi sogo dengan riang hati. ok. sadis. aku dah penat. nak tido.. bye!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :