.

.

SOGO SALE!


so korang pun dah nampak kat atas tu memang ada sale sempena Sogo member day yang berlangsung semalam dan harini. jadi satu penyesalan buat diri aku sebab aku tak tahu pun ada member day sale kat sogo harini. dengan penuh keterujaannya aku turun sogo harini sebab kan semalam entry aku..aku citer yang aku akan ditemani oleh mak dan bakal mak mertua aku untuk shopping harini! so memang gua menyesal turun kl harini sebab....

3 jam cari parking sahaja!
parking sogo full
parking dekat Pertama pun full
apatah lagi parking dekat area jalan tar tu..semua full..siap kerek tak bagi masuk lagi..

semua jalan untuk parking ditutup sebab full..

jadi aku pun parking dekat petak kuning tempat bas dan taxi berhenti..ha gasaklah kau..kalau dbkl atau polis saman kerea aku..siap..hehe nasib bek tak kena saman..

balik dari sogo pulak..jam jugak..2 jam pusing pusing kat situ je. kuakuakua..minyak kereta? habis sedut..

so.. pasni..say big NO untuk sale sogo..melainkan kalau umah kau sebelah sogo then boleh jalan kaki sambil buat muka berlagak dapat pergi sogo dengan riang hati. ok. sadis. aku dah penat. nak tido.. bye!

3 Komentar untuk "SOGO SALE!"

sama la bru je g ptg tdi g sogo...
owg xyah kta la rmai cam na...
last2 pth balik kl central g time square je :D

Assalamualaikum :)

Maaf mengganggu . Nak minta tolong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share & promot skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

rin x pegi sogo lagi.ingt nak pegi arini.nmpaknya xbleh nak drive la,go thru LRT jela :)

Back To Top