.

.

YEA YEA NAK KAHWIN!



Photobucket
 selamat pengantin baru!

aku sebenarnya suka pergi kenduri kahwin kawan kawan rather than kenduri kahwen sedara mara. ya allah perangai macam syaitonirajim. tsk tsk. u know what, bila pergi kenduri sedara mara aku mesti kena soal "kau bila lagi?" and then aku mesti tak tahu nak jawab apa melainkan senyum comel jela. 

tapi if kenduri kahwin kawan kawan lak, if dorang tanya "kau bila lagi?" and aku secara automatiks nya jawab "kau takde kawan kawan yang ensem2 nak kenalkan kat aku?" ha begitu. *kalau pp epal baca kompem kena cerai talak 3 setengah* kalau bagi jawapan macam tu dekat sedara mara, nampak tak sopan lak kan? hilang lak ciri ciri gadis ayu ni nanti. dengan member takpe. hik

actually masing masing ada rasa nak kahwin walau pun kau ada harta kekayaan yang banyak macam gunung sekali pun kan, tipu lattew kalau takde rasa nak kahwin. macam aku sendiri, tak sabar rasanya nak kahwin *tergatal sesekali takpe kan?* tapi stil terkawal la till hari ni. masih lagi bersabar menanti detik cemas tu. *apa yang cemas tatau la kan...* malam pertama kot. hahahahahaha

pastu aku jenis suka ambik gambar dengan pengantin baru. holloh holloh baru perasan gatalnya aku nak bergambar dengan pengantin baru tu. tapi takpelah, dorang pun suruh aku ambik gambar dengan dorang sebab nak bagi can kat aku amik berkat. ha gitu. sampaikan ada sorang mamat ni sound aku "kalau tak kahwin gak tak tahu nak cakap apa" sungguh dasar! fine fine. memang lelaki itu stok tak reti nak menjaga perasaan perempuan lemah lembut macam aku ni. ke? puih.

ok lah nak call PP Epal suruh masuk meminang cepat cepat. kalau dia taknak, nak ugut tinggalkan dia pastu cari lain. hahahaha





16 Komentar untuk "YEA YEA NAK KAHWIN!"

Wah! Cik Aish kalau nak kahwin jangan lupa jemput tauu :P

kalo saye lak suke bg jwpn camni,.
ala mude lg.. lek lu.. bg org laen lepas dulu.. haha..

@Ezy Chiaki haha ok gak tu..bg kawan2 lepas dulu ye tak

Thehe...ta ske kalo orang tanya ko bila lagi...selalu jawab esok...hehehe,...-=p

sabar aish..malam pertama mmg sgt menggerunkn klu dpt laki buas.HAHAH..tp sy takut dpt bini buas. :P

amboiii cik aish bila lagi nak kawen ? hehe..tak baik melewat lewatkan..ngeeee :))

moh lar kita doa sama2 cpata kawen cik aish! ghehehehe

@nini hehe tu la..aish nak jawab camtu gak la..

@Cik Bambam tu la kan..jom cik bambam kt sanding serentak mau? hehe

hahah cerai talak 3 setgh?amboii..siap de stgh?hihihi

eshh..jgn..biar k jnjang pelamin..

ugut ugut ni serius buat lelaki gelabah. kekeke. cik aish, nanti jangan lupa jemput saya. Yong Peng dengan tempat cik aish dekat jaa. :)

Back To Top