YEA YEA NAK KAHWIN!

Tags



Photobucket
 selamat pengantin baru!

aku sebenarnya suka pergi kenduri kahwin kawan kawan rather than kenduri kahwen sedara mara. ya allah perangai macam syaitonirajim. tsk tsk. u know what, bila pergi kenduri sedara mara aku mesti kena soal "kau bila lagi?" and then aku mesti tak tahu nak jawab apa melainkan senyum comel jela. 

tapi if kenduri kahwin kawan kawan lak, if dorang tanya "kau bila lagi?" and aku secara automatiks nya jawab "kau takde kawan kawan yang ensem2 nak kenalkan kat aku?" ha begitu. *kalau pp epal baca kompem kena cerai talak 3 setengah* kalau bagi jawapan macam tu dekat sedara mara, nampak tak sopan lak kan? hilang lak ciri ciri gadis ayu ni nanti. dengan member takpe. hik

actually masing masing ada rasa nak kahwin walau pun kau ada harta kekayaan yang banyak macam gunung sekali pun kan, tipu lattew kalau takde rasa nak kahwin. macam aku sendiri, tak sabar rasanya nak kahwin *tergatal sesekali takpe kan?* tapi stil terkawal la till hari ni. masih lagi bersabar menanti detik cemas tu. *apa yang cemas tatau la kan...* malam pertama kot. hahahahahaha

pastu aku jenis suka ambik gambar dengan pengantin baru. holloh holloh baru perasan gatalnya aku nak bergambar dengan pengantin baru tu. tapi takpelah, dorang pun suruh aku ambik gambar dengan dorang sebab nak bagi can kat aku amik berkat. ha gitu. sampaikan ada sorang mamat ni sound aku "kalau tak kahwin gak tak tahu nak cakap apa" sungguh dasar! fine fine. memang lelaki itu stok tak reti nak menjaga perasaan perempuan lemah lembut macam aku ni. ke? puih.

ok lah nak call PP Epal suruh masuk meminang cepat cepat. kalau dia taknak, nak ugut tinggalkan dia pastu cari lain. hahahaha





Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :