.

.

HAI NAMA SAYA KUCING.

Haaa apokahhh? ehekm ekceli memandangkan aku malas nak update pung pang pung pang panjang lebar, nah..korang tatap lah gambar menatang ni.

Photobucket
hai. nama saya kucing. saya kucing biasa. hidung saya normal tidak penyek macam kucing kucing obesea yang lain. walaupun saya jantan yang ganteng, dalam hati ada taman taww..hahahaha. 

Photobucket
hai. nama saya kucing. saya bukan kucing biasa. mata saya biru. bulu saya coklat coklat. meowww..ni gambar berukuran pasport saya. biasalah..saya kan kucing obesea.

Photobucket
ada haku kesahhh? both of us came came makan nasi maaa...(wahh both of us terus! speaking nokss..kelass!)


thanks for reading!
17 Komentar untuk "HAI NAMA SAYA KUCING."

kucing pon jdk bahan dlm blog.. untung kucing.. kehkeh

waaaah comelnya kucing tu cam tuan blog dia gak hehehehe

cik aish bela byk kucing ker? sbb dlm entri aser asernya kucing lain drpd kucing yg kat sidebar..

fofulor dah kucing2 makin glam..hihihi

nama kucing sy chemong...kih kih kih

kucing pon boleh bercakap , aww . haha .
you're pleased to visit my blog . thankyou

kalau si meowww boleh bercakap camni. mesti manusia takut kn..hek3 =D
kacak woo meow dia :)

comel betol kucing2 tu..
tu tuan blogger kot yang cakap...
kicung mne gheti berbual..
tipu2...
hahahhahahahhahaha

Fuuhh. Untung jadi kucing kena show off dgn cik aish. :D

pemes kucing aish msk belog.. hahahah..

saya pun ada kucing jgk nama dia bool ;p hehe dia tak makan nasi, dia cerewet T_T

@Ezy Chiaki hehe tu ah..untung jadi kucing muahahaha

@Miss Xyz mmg byk pun hahaha..dlm perut ada lg tak kuar lg tu..nak?

@laskar pelangi tak takut la..mesti aish borak ngn dorang ari2.hahaha

@Ain Zulaikha dulu kucing aish tk mkn nasi gak..tp last2 makan nasi gak sbb makin byk kucing..so bajet lari nak bg ikan je.hahaha

Back To Top