.

.

AKU SUKA MOHD MUSLIM BIN AHMAD

hoyyeyy hoyyeyyy..Harimau Malaya menang! aku dah kata daaa..Indon mesti kalah punyaa..tu la sapa suruh bakar kaunter tiket..sapa suruh halang halang bas skuad pemain malaysia kat sana? busuk hati ooh..kan dah kalah..bak kata pakcik pakcik dekat kedai kopi tu, balun emas sebanyak mana pun, tapi kalau bola sepak tak sapu emas, takde gunanya..bola sepak ni ah raja segala permainan dalam sukan sea ni okeyy.

ekceli aku nak bagitahu kat sini. aku dengan Khairul Fahmi (apek) dah clash. bukan sebab dia ada banyak personal problem and scandal, no no no. tu hak dia. tapi aku clash dengan dia sebab aku dah suka gila dekat player ni pulak. hahahaha.

Photobucket
mata dia seksi ohh..
Nama : Mohd Muslim Bin Ahmad
Tarikh Lahir : 25 April 1989 (22 tahun)
Asal : Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Kerjaya : Pemain Bola Sepak
Posisi : Pertahanan Tengah
Pasukan : Harimau Muda A / Pasukan Kebangsaan Malaysia
No. Jersey : 24
Tinggi : 1.83 m

Photobucket
korang tengok la rambut dia.. pitams..comeynya anak siapa la nii..

Photobucket
nak peluk? takleh ah. nanti pp epal marah ai. hehe. niway..he's good defender..ok laaa..

so korang pulak siapa yang korang minat malam tadi? fakri ke? hahaha..takmo ah fakri. share meh..leh gak aku usha pilihan pilihan korang tu. malam malam mcm ni cuci mata pun best okey. haha keji rasa nak lempang diri sendiri.


lu rembatt wa, wa rembattt lu!
dah dah..kesat lah air mata muuuuuuuuu...;p

thanks for reading!

33 Komentar untuk "AKU SUKA MOHD MUSLIM BIN AHMAD"

terbaik la, i pulak suka khairul fahmi! huhuhu

die mmg ensem la cik aish..tapi wan zarul ttp di hati..hehe

..nasib cakap cik aish minta muslim!.jangan kaca abang Badrol kita suda lah yerr ^.^

sy pon minat diaaaaa~..^^
suka suka sukaaaaaa~..hahaha..

i plak minat fakri shaarani..hehehehe

hehe muslim pun terbaik jugak. tapi i lebih gilakan apek le... hehe khairul fahmi still ranking no. 1. apa? fakri?? hehehe no no no !! haha
Anyway, please visit to my blog yang buruk
http://cintauntukkita.blogspot.com
sharing is caring !

kita suka...

remy ishak eh..
eh lupa remy ishak x men bola..

suka shahrul!hahahah

muslim ni bgs jgk.klu x de dia byk bolos gawang kita.

muslim memang terer defend kan kan dah la ncem. untong sape dapat dia

i lap badrol!
i like badrol!
kehkehkeh..

suka gak muslim & khairul tapi hanya dalam persembahan dalam game yang mereka lakukan.terbaiikkk

alar.........
nak muslim juga..........

tapi dia bagus, mujur dah ngaku dia ada awek..
terlepas lah kita kan..huhuh :)

i'll neva stop talkin' about girls thin'!HAHAHA :P cik aish,plis bt entri bout boys stuff. :) #mataberkaca

@masz amysya haha wan hazrul? ok ok..aish amik muslim u amik wan hazrul ea..haha

@ecadwinkyasha haha badrol ? jap nak check yg mana ea

@tiQ =) hehe sama laa...aish pun suka muslim...berbakat dan comel

@Cik Bambam haha remy ishak? manede dia men bbolaaaa

@A retarded kitty ye..dan dia pun da ngaku dia da berpunya..sobs

@MaYa MustWany hehe yee..kt just minta dia dlm game je..not more than that..tak la fanatik sgt..

@ir yien 9897 yup2 btul2..dia da ngaku..bgs la camtu

@Abg Stalker haha... boys stuff like what? boxer? haha

ehemmm..mish minat baddrol. muka dia innocent je. shuke2!

err..hm..kondom? :P hahaha.ok2..boxer pun orite,pakaian lelaki ke,pencuci mke lelaki?

@Abg Stalker KONDOM tu hape? haha..ok..thanks for the idea..ahah..keji tau

Back To Top