AKU SUKA MOHD MUSLIM BIN AHMAD

Tags

hoyyeyy hoyyeyyy..Harimau Malaya menang! aku dah kata daaa..Indon mesti kalah punyaa..tu la sapa suruh bakar kaunter tiket..sapa suruh halang halang bas skuad pemain malaysia kat sana? busuk hati ooh..kan dah kalah..bak kata pakcik pakcik dekat kedai kopi tu, balun emas sebanyak mana pun, tapi kalau bola sepak tak sapu emas, takde gunanya..bola sepak ni ah raja segala permainan dalam sukan sea ni okeyy.

ekceli aku nak bagitahu kat sini. aku dengan Khairul Fahmi (apek) dah clash. bukan sebab dia ada banyak personal problem and scandal, no no no. tu hak dia. tapi aku clash dengan dia sebab aku dah suka gila dekat player ni pulak. hahahaha.

Photobucket
mata dia seksi ohh..
Nama : Mohd Muslim Bin Ahmad
Tarikh Lahir : 25 April 1989 (22 tahun)
Asal : Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Kerjaya : Pemain Bola Sepak
Posisi : Pertahanan Tengah
Pasukan : Harimau Muda A / Pasukan Kebangsaan Malaysia
No. Jersey : 24
Tinggi : 1.83 m

Photobucket
korang tengok la rambut dia.. pitams..comeynya anak siapa la nii..

Photobucket
nak peluk? takleh ah. nanti pp epal marah ai. hehe. niway..he's good defender..ok laaa..

so korang pulak siapa yang korang minat malam tadi? fakri ke? hahaha..takmo ah fakri. share meh..leh gak aku usha pilihan pilihan korang tu. malam malam mcm ni cuci mata pun best okey. haha keji rasa nak lempang diri sendiri.


lu rembatt wa, wa rembattt lu!
dah dah..kesat lah air mata muuuuuuuuu...;p

thanks for reading!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :