SAH KORANG MEMANG GIGIH BELAJAR BUAT HEADER

Tags

Dah lama betul aku tak usha apa yang dorang dok belek dalam blog aku ni. mintak maap la korang, aku takde ilmu kecantikan aku nak share dengan korang. maklum ah muka tak berapa nak neelofa sangat..tapi manis tetap ada. huihuihui.

tadi lepas gaduh dengan PP Epal (wahh statementt hamik kau) aku pun belek apa yang dorang search and then jumpa blog aku. mengikut statistik ni, ni la dia yang dorang rajin search depan tenet tu hari hari..


gigih dow dorang nak belajar cara buat header. bagus bagus. macam ni la bagus. dari dok search benda yang tak berpekdah baik korang tajamkan ilmu korang untuk buat header. mana tau, kot kot boleh buat duit ke? kan? tak pun mana tau aku lak ke yang nak tempah header dengan korang..hehe..

teringat la plak zaman kuno kuno aku dulu. seyes header aku buruk gila sampai nak bukak blog untuk update pun rasa malas. rasa segan rasa diperkotak katikkan pun ada. tapi dengan semangat waja dan tanpe segan silunya aku belajar sendiri buat header. dari header tepek muka sendiri, sampai la tepek muka kartun tu ha. dari tak transparent sampai la transparent macam hari ni. 

so pada uols yang baru berblogging tu, jangan give up bebeh. belajar la buat header sampai muak. ok byeee!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :