.

.

MALAM PERTAMA KU

akhirnya aku selamat diijabkabulkan dengan PP Epal. tapi aku pelik kenapa tak ramai yang datang wedding kitorang tu. seyes pelik. nak sentap lapan puloh empat kali je rasanya. pastuh, malam pertama tu aku pun masuk bilik. memang berdebar debar la kan sebab malam pertama ye dok? auw.. tapi korang jangan la pikir blue sangat. ilek lu..kitorang cuma borak2 je malam tu..ECEEHHH

Aish : awak, nape ye wedding kita siang tadi tak ramai yang datang. seyes!

PP Epal : tah la..sebab awak tak femes kot 

Aish : ehhh? awak ni jangan cari pasal. kang pengantin lain bahagia malam pertama, awak tidur luar pulak!

PP Epal : hehehehehehe



lepas tu baru aku teringat nape wedding kitorang tak ramai datang. sebab kad jemputan aku tak ingat langsung nak tempah. and tak send kat sapa2 pun. yelah tempah pun tak.. nak hantar kad camne?..ye dok? hahahahaha..kesengalan kan kitorang?

pastu, malam tu, tiba tiba PP Epal datang kat aku. alamak aku kaget. debar debar rasanya. oooohhh ammmaa appaa!! help help! dia datang makin dekat...yelah malam pertama kan? hahahahaah sumpah geli. pastu... ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

....maaalaaaammmm kauu bawaalahhh rinduukuu untukk dirinyaa yangg jauh dariikuu...agaarrr...diiaaa tidakk kesepiann.......
(tu lagu alarm aku nak bangun pagi. nyanyian hafiz tajuk ombak rindu..sumpah lagu ni punca aku lambat bangun sebab mesti terlena balik..)

ok aku pun matikan alarm clock aku. dah dah..jom bangun pagi siap siap nak pegi keja! 

bestnya mimpi malam tadi..tapi napa tak sampai ending? hahahaha matiks
ok bye

P/s : to them yang sent email tu, sorry lambat reply. untuk order tudung bawal yang latest design boleh pergi kat website INI dan isi form ye! thanks!
8 Komentar untuk "MALAM PERTAMA KU"

HAHA.
kemain eksaited nak bermalam pertama, si hafiz pulak kacau daun. aiseh. :D

sengal je mimpi cik aish..hehe..cepat2x tempah kad kahwin tu....hantar sekali dkt eca...hikhik

p/s: alarm kita sama..hahaha. :)

hahahahaha.. aku terpedaya.. aku ingatkan betul2 dah kawen tadi rupanya mimpi jer.... tipahtertiputertiputipahtertipu.. :) hahahahahahahahahahahahhaa

terbaik lah mimpi awak..hehehe..siap ada unsur2 saspen lagi tu..tersengih2 sy baca.. haha! mlm ni sambung smula la mimpi tu eh ;p

hahah..guwa da basah kt cni. (bajet)

laa .. itu yang pelik tuu ? kad jemputan tak datang .. haha .. nak datang ke wedding akak !!

Back To Top