.

.

JOM JENGUK BLOG BARU!

Salam wbt.. hai gurls! pergh pergh pergh..macam tak percaya aku bulan ni punya kebizian sampai terabai blog. sobs sobs..rasa macam nak iklan kan dekat Mudah.com untuk cari siapa nak part time job? tolong updatekan blog ku ini..muleh? gaji doploh lapan ribu ringgit satu entry. kekeke..

ok. lepas ni korang tayah nak konpius ke rasa senak perut ke apa ke..sebab aish dah bukak satu lagi blog untuk jualan shawls sahaja! sebenarnya nak citer tapi ku malu. aish pun tatau la tibe tibe jadi bengap gila nak customize blog camne. pergh pergh pergh.. tu la gunanya TUTORIAL BLOG yang aish pernah buat dulu untuk korang. ha rasakan sekarang aku sendiri yang tengok balik tutorial tu. ni semua gara gara pembikinan blog satu lagi ni! cis betul.


picit gambar dengan lemah lembut untuk pergi blog aish yang baru ni!

so pada adik adik, akak akak datin datin makcik makcik sekalian. tayah dok tercengang cengang depan skrin ni ha. jom follow blog aish yang lagi satu ni! upah? singgit sorang..cukup? hehe. bye..oh ye..nak cakap tapi malu..

miss u guys..insyallah akan blogwalking balik lepas ni. muahh!
3 Komentar untuk "JOM JENGUK BLOG BARU!"

tlg buatkan satu pls2... x reti2 lg nk buat template ape..haha

Back To Top