.

.

TERPAKSA MASUK SEKOLAH SEKALI LAGI

bila belek belek invitation card untuk annual dinner tempat kerja aku tahun ni, hekleh..gila cool.."going back to school" gile kentang betul tema uols..i loikee..pastu mula ah berangan nak pakai baju sekolah balik, berangan nak jadi muda balik..bajet remaja baru nak up..

zaman belajar aku dulu tak payah citer ah..memang skema nak matiks. luaran jela..dalaman aku tak. kuat ponteng nih..nasib ah kan..kalau hari2 belajar topik sains yang pasal xxx tu baru ah aku tak pontengggg..kahkah.sungguh ku tak sangka begitu perangaiku. 

tu dia...aku ni kalau ikutkan malas nak jadi ajk untuk dinner malam tu. sebab bukan apa..aku tau kalau jadi ajk kompem tak dapat nak makan dengan tenang. kompem aku bizi. tapi nak buat camne. aku gagahkan jugak la jadi ajk. so malam tu aku jaga bahagian registration. muahaha.

kau tengok kau tengok! ni la jadinya bila dua orang budak sekolah kena jaga bahagian registration. aku tau ah aku pakai baju pengawas. so dorang ni suka nak cari pasal dengan ai tau. tulis nama kang? nak?

ni manager aku. malam tu dia jadi guru disiplin. siap bawak rotan. gerun pulak aku. hehe..sportinggg youuu..

ni pulak menang best dress untuk lelaki. dia bawak watak sebagai guru pjk. memang kelasss kau! 







ni flashback perangai bergambar time sekolah dulu. pantang nampak kamera kompem automatik bergambar style macam ni. ni semua pengaruh rakan sebaya. sepatutnya aku tak berperangai sebegitu. nasib la pp epal kongkong aku. tak bagi aku bergambar dengan lelaki (tapi sebenarnya ada cuma aku tak publish je) eh? 

so nak tanya. comel kan tema annual dinner kitorang?? hehe..





15 Komentar untuk "TERPAKSA MASUK SEKOLAH SEKALI LAGI"

cool la.. xyah pikir nk pkai bju ape, save bajet.. hihi

siap dgn lencana lg..mna rembat..haha

classic la.waaaaa,rindu zmn sek :D

comel je semua pakai baju sekolah .rasa muda kan

@♛ Dea Arematt ♛ erk..betul2..klu tema glamorous kompem la berpeluh kuar duit nk beli baju hehe

@saharinasaharudin hehe mmg classic habis..dorang pun sporting

waah bestnya. terbaik 100markah.ambik baju sapa tu?

wow.. cool gler..
teringat zaman nakal2..
Anyway, sporting gler manager..

seriously..muda kan jadi..suka la tema ni...hope boleh attend event yang mcmni..

ahaha, jgn main2.. pengawas ni. comel lah pakai bju sklh. keremajaan terselah, kahkah XD

pjam baju skolah sape 2 aish?
haha

Back To Top