TERPAKSA MASUK SEKOLAH SEKALI LAGI

Tags

bila belek belek invitation card untuk annual dinner tempat kerja aku tahun ni, hekleh..gila cool.."going back to school" gile kentang betul tema uols..i loikee..pastu mula ah berangan nak pakai baju sekolah balik, berangan nak jadi muda balik..bajet remaja baru nak up..

zaman belajar aku dulu tak payah citer ah..memang skema nak matiks. luaran jela..dalaman aku tak. kuat ponteng nih..nasib ah kan..kalau hari2 belajar topik sains yang pasal xxx tu baru ah aku tak pontengggg..kahkah.sungguh ku tak sangka begitu perangaiku. 

tu dia...aku ni kalau ikutkan malas nak jadi ajk untuk dinner malam tu. sebab bukan apa..aku tau kalau jadi ajk kompem tak dapat nak makan dengan tenang. kompem aku bizi. tapi nak buat camne. aku gagahkan jugak la jadi ajk. so malam tu aku jaga bahagian registration. muahaha.

kau tengok kau tengok! ni la jadinya bila dua orang budak sekolah kena jaga bahagian registration. aku tau ah aku pakai baju pengawas. so dorang ni suka nak cari pasal dengan ai tau. tulis nama kang? nak?

ni manager aku. malam tu dia jadi guru disiplin. siap bawak rotan. gerun pulak aku. hehe..sportinggg youuu..

ni pulak menang best dress untuk lelaki. dia bawak watak sebagai guru pjk. memang kelasss kau! 







ni flashback perangai bergambar time sekolah dulu. pantang nampak kamera kompem automatik bergambar style macam ni. ni semua pengaruh rakan sebaya. sepatutnya aku tak berperangai sebegitu. nasib la pp epal kongkong aku. tak bagi aku bergambar dengan lelaki (tapi sebenarnya ada cuma aku tak publish je) eh? 

so nak tanya. comel kan tema annual dinner kitorang?? hehe..





Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :