.

.

EDIT GAMBAR

Edit gambar bermaksud kita mengubahsuai gambar tersebut dari segi tone kaler dan sebagainya. ahh tak kisahla korang nak paham ke tak definisi aku tu sebab aku pun main hentam kerono je. buehehehe. sekarang aku nak korang tau, dua gambar yang aku tepek kat bawah ni diedit oleh dua orang yang berbeza. 

jadi aku sebagai hakim yang tak berapa nak disegani ni, nak jugde hasil mereka mereka ni. mereka mereka ni biarlah aku dedahkan siapa, di entry yang akan datang, kira macam nak bagi suspen kat korang walaupun takde la suspen mana pun. korang pilih lah mana satu gambar yang diedit dengan lebih baik. tapi korang jangan la komen kata dua dua pun buruk. sentappp makkk. please jaga hati tua mereka mereka ni. hahaha.



just pilih gambar yang berwarna atau yg black and white. hadiah? boleh tak kalau aku nak korang pilih seikhlas hati. den takdo nak bagi hadiah mana jawapan paling tepat der. tolong lah paham. asik nak hadiah jo kan? byee muah! eh dah marah muah pulak. hehehehe

P/s : aish dah restock tudung bawal printed! RM8 je sehelai! terjah sini okay gurls!
10 Komentar untuk "EDIT GAMBAR"

suka yg gmbr black n white tue

p/s: jom join bloglist kiter

sy suka yg black n white tuh..smart :D

A'a suka yg black and white tu.Nampak klasik gitu. heee

terbaikkk la.. :)
nak order tudung bawal la.. :)

black N white tuh cantik... =)

black n white ! kite minat style yg mcm tu. :D

eceh, kemain budak kecik ni pose kan. siap selak2 rambut. hehe :D

dua - dua pung lawa kot . hee :) comel budak tuu

Back To Top