.

.

PENING CARI BAJU PENGANTIN..BOLEH TAK PAKAI KAIN BATIK JE?

migrain migrain. kenapa lah aku kena kahwin? enjoy pun belum puas lagi.. panggg..berani la pulak aku nak kuarkan statement macam ni depan PP Epal?? maunya dia reject aku. tapi takpe. aku tak kisah kalau dia reject aku. sebab aku pun ada calon lain selain dia. tu aaron azziz tu semua tengah tunggu turn tu. muahahaha. 

dulu punya ah sebelah mata je pandang majalah majalah pengantin ni. bagi aku eer pehliss apa barang baca majalah macam tu. baik baca Ujang ke kan? tapi sekarang dah kena start kumpul majalah2 pengantin. saja jela nak belek pesyen pesyen terkini untuk baju bersanding nanti. ewww..aku bersanding??? ewww lagi..





 

actelly baju ni cantik bila tuan yang pakai nya cantik dan kurus. aku? toksah berangan nak pakai baju macam ni. haks haks. kalau pakai pun mesti tak sama macam dalam gambar..sobs. ok la. korang kalau nak tolong akak korang ni cari baju pengantin, hulur hulur la link seketul dua. mana yang nak tolong promote butik2 pengantin kawan kawan, mak mak sedara semua tu pon boleh..sila sila. aku perlukan bantuan korang. peace!
22 Komentar untuk "PENING CARI BAJU PENGANTIN..BOLEH TAK PAKAI KAIN BATIK JE?"

ececece....kain batik..mahu kena hambat bakal mertua ke cik aish?..hehehe..

ala,seri pengantin tu pakai baju apa pun,cantik je cik aish..jgn risau la :P

haha..same lah kita.. fara kawen bulan 12.. tp baju kawen tak pk lagi.. naik rambang mata nak plih..

@ecadwinkyasha
huhu harap2 mcm tu la dear..isau nih..:D

@FaraLoveChoco
oo yeke..wah tahniah fara..kt beze sebulan je..hehe

untung tau cik aish dh nk kawen..
saye ni haa duk jeles ngn cik aish..
usahkn nk kawen, calon pon xde ag.. sobsssss~

cik aish,kt kedah ni ada la,murah gila lak tu....abang sy ambk hr tu utk mjlis dia...tgk dlm fb sy,yg tema cream gold tu....tp kedah la....hehehe

alahai.. tahniah sebab bakal menjadi suri rumahtangga,...

@Ezy Chiaki em tkpe dear..tuhan akan temukan kamu dgn someone nnt..insyallah :)

hahaha, jgn la smpai kain batik jd baju untuk hari gilang gemilang tu.. hehehehe... ena pun tak tahu nk promotekan apa, sbb blm tiba msanya lg.. hakhak...

ala kite xde la kenal sesiapa yg buat or ada butik pengantin :( hmm.

waaaa.. dh x sabar nk ke jinjang pelamin.. hehe.. smoga bhgia selalu n kekal hingga akhir hayat.. :)

@✿Lady Ainaa✿ tkpe dear..bg sokongan moral pun da ckup.hehehe

@EYFAalias huhu area seremban ni tk byk choice..kene cri luar gak

@ejulz hehe yela usia pun da meningkat ye tak

takpe. fesyen apa2 pun mmg sesuwai utk aish...

baju kebaya batik jawa.. lawa aper aishhh!! hehehehe..

Back To Top