.

.

TUDUNG RAYA SPECIAL PRICE UNTUK UOLS!!

TUDUNG EKSPRESS QISTINA
selesa dipakai untuk ke pejabat atau pun apa apa event. nak pakai untuk raya pun boleh! Untuk design ni ada 6 warna pilihan untuk korang. Happy shopping!

RM69
RM40(exclude postage)
Awning : Thai Silk
Body : Chiffon
Size Bukaan Muka : 12 inch/30cm
Labuh : 16inch/41cm
Size : M
Free : Brooch
Code Item : TEQ01
light purple 
status : available

Code Item : TEQ02
dark pink 
status : available

 Code Item : TEQ03
turquoise 
status : available


Code Item : TEQ04
 pink blue
status : available

Code Item : TEQ05
pink 
status : available

Code Item : TEQ06
blue pink 
status : available

SYIRIA ARAB DENIM
sekarang ramai yang suka pakai syiria arab ni..sebab ramai tahu syiria tudung yang paling senang nak jaga sebab awning dia lembut tapi still boleh terbentuk cantik. means tak melekap kat dahi. kain yang jenis stretchable. sesuai untuk santai, ke kuliah, dan pejabat. Untuk design ni ada 7 pilihan warna. Happy Shopping!

RM30
RM25 (exclude postage)
Material : Denim
Awning Soft : Denim
Size : M
Code Item : SAD15
status : available

Code Item : SAD17
status : sold

Code Item : SAD04
status :sold

Code Item : SAD06
status : available

Code Item : SAD11
status :booked

Code Item : SAD16
status : available

Code Item : SAD03
status : available

SYIRIA ARAB COTTON
syiria arab cotton ni sangat berpuas hati sebab material dia best sangat! sejuk dan lembut. means bila kita pakai tak la rasa panas sebab material dia made daripada high qualitiy cotton. dan jenis stretchable. Untuk design ni ada 6 pilihan warna. Happy Shopping!
  
RM30 
RM25(exclude postage) 

Awning Soft : High Quality Cotton
Body : High Qualitiy Cotton
Size : M




Code Item : SAC01
status : available

Code Item : SAC11
status : available

Code Item : SAC13
status : available

Code Item : SAC02
status : available

Code Item : SAC12
status : available

 
Code Item : SAC04
status : available

cepat cepat..limited edition je ni..next stock maybe design lain pulak! berminat? hantar email kat aish dan bagi details macam ni :
Nama
Address
Phone Number
Code Item
Quantity

lepas tu tunggu confirmation dari aish melalui email..then baru buat payment ye.

Happy shopping!


my email : ismalizayahya86@gmail.com
0 Komen untuk "TUDUNG RAYA SPECIAL PRICE UNTUK UOLS!!"

Back To Top