PENGARAH FILEM KALAU DAH GERSANG, MACAM TU LA HASILNYA.

Tags

korang tahu tak satu formula?
blog + lucah = traffic naik

aku tahu blog aku tak berapa nak naik traffic macam blog dorang. aku menulis untuk diri aku sendiri. walaupun tulisan aku tak layak jadi benchmark untuk blog blog lain, aku tak kisah asalkan aku menulis pakai akal. bukan pakai kepala lutut.

ha cakap pasal kepala lutut. aku tak paham kenapa ada orang yang suka melucah dalam blog. apa korang ingat dengan melucah time blogging confirm traffic naik ke? 

tukar tukar..ni bukan filem cereka tapi filem celaka.


and aku tak paham kenapa orang buat filem tak pakai akal? kenapa pakai kepala lutut jugak? contohnya filem Klip 3GP. apa ke bodoh sangat filem tu? yang tengok pun boleh pikir kot. perlu ke menyumbangkan duit RM10 free free dekat pengarah tak bermoral tu?

helo pengarah. nak mintak maaf pun takde guna dah...lain kali buat filem pakai akal bukan pakai kepala lutut

 
helo pengarah! kalau kau nak buat duit, ok kau memang berjaya la sebab budak budak sekolah memang suka tengok filem filem macam ni. tapi aku takut satu je. kalau duit yang kau dapat hasil filem tak bermoral tu, dan kau menaikkan nafsu budak budak yang tengok filem kau tu, kau jawab sendiri lah bila kau mati nanti.

helo korang. tak yah la nak try tengok filem tak bermoral tu. "aku dengar orang kata filem tu lucah, nak jugak try tengok betul ke tak.." ha alasan macam tu selalu je aku dengar. takyah la weh. membazir duit lepas tu tak de pekdah langsung. aku memang sokong filem tempatan. tapi bukan filem tahi macam ni. 

sekian.

p/s - serious tak faham kenapa pengarah filem klip 3gp buat filem macam tu. gersang agaknya. kasihan. kot ye pun gersang, jangan la ajak semua orang gersang sama sama. damn!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :