.

.

ITALIAN MOTOGP RIDER SIMONCELLI MAUT

Harini terpaksa pergi shopping bawak anak buah. walaupun sadis je dengar sebab of course la saham jatuh mendadak kalau bawak budak budak ni kan? takpe la..jadi hot mama kejap..eh harus la kan! :D Actually PP Epal pergi MotoGP Malaysia di Sepang hari ni. thats why la...

so aku memang tak la nak pergi tempat tempat macam tu. dah la panas, bingit, tiket pun mahal. baik la aku menghabiskan masa dekat shopping complex cuci mata sambil belibelah sampai muntah kan? memang berbeza ah aku dengan PP Epal. so what? T___T

and PP Epal sibuk update status facebook. eleh..orang dah tau la berita tergempar tu.walaupun kite takde di tempat kejadian, tapi berita berita macam ni kita tau cepat tau! ahaks. 

its all about kemalangan melibatkan 3 pelumba..and sadly penunggang Honda, Marco Simoncelli dilaporkan meninggal dunia akibat perlumbaan tu. dia meninggal sebab terjatuh and kepala dia dirempuh oleh 2 penunggang lain. so pertandingan ni terpaksa dibatalkan.. hmm..sadis. 



 ‎'Whenever the helmet comes off that's not a good sign.'
Rest in peace Marco Simoncelli ,one of the good rider in history .. 

nasib baik aku tak pergi..huhu. nak baca berita selanjutnya boleh klik dekat sini ok. 

4 Komentar untuk "ITALIAN MOTOGP RIDER SIMONCELLI MAUT"

sy nampak ngan jelas ape yg jadi
huhu

kesian kan..nasib baik rossi tak pe2 gak.ikat xkemas kut helmetnya sampai tercabut

aku tak minat motor GP & tak penah amik tau pon. tp aku ada baca jgk berita tu. simpati sbg sorg insan kpd sorg insan yg len...

Back To Top