.

.

KONON ALA ALA DRAMA NORA ELENA!!

Photobucket
Sebelum kapel dulu, PP Epal cuba nak buat surprise bagi aku bunga. nak mengurat katanya (pui)..walaupun sekuntum, tapi aku tak kisah sebab dia beli dalam hujan. terharu..T__T masa tu cover lagi buat buat macho taknak tergoda. no no no. ha begitu.

ni kali kedua PP Epal bagi bunga. masa ni we all pergi Pesta Floral dekat Putrajaya. tema masa tu adalah rose. so no wonder la kan..haruslah dia bagi aku bunga rose takkan nak bagi kaktus lak kan? gedik ayam betul la camtu!


Photobucket
ni kali ketiga PP Epal bagi bunga. look! nampak upgrade kan? dari sekuntum, jadi berkuntum kuntum. dari takde reben, dah bereben reben dah bunga PP Epal kali ni. hehe.  memula dia nak bagi 3 kuntum je. sebab I Love You kan 3 perkataan. tapi dia bagi 5 kuntum I Love You Very Much

ok kalau macam tu, lepas ni sila bagi  18 kuntum untuk ayat ni..I Love You Very Much And I Want You To Be My Princess And Live Happily Ever After.. ha mampu? 

mesti kena siku laju laju kalau PP Epal baca. sobs.


if you've been touched by love, then you know exactly how i feel..

22 Komentar untuk "KONON ALA ALA DRAMA NORA ELENA!!"

really love red roses..^__^..dun forget to follow me back..^__^
http://tasniya92.blogspot.com/

ecece..kembang bermangkuk dapat bunga kan..hehe..semoga bahagiaaa terusss ye.

i know how u feel. hahaha.moga kekal ke akhir hayat weh! hehehe

New Entry : 5 Soalan Yang Boleh Merosakkan Perhubungan

huhu, mesty haty nberbunga bunga dapat bunga..
hehehe =)

okay saya jeles.
bertuahlah cik aishh :)

bertuah sakan dia dapat bunga ros..sweet tol PP Epal ...hik3

bestnyeeeee..kalau la En.Teddy Bear saya bagi bunga ros pada saya.......(berangan je...huhuhuhuu )

wah sronknye kak !ble plak turn kte akn dpt .hehe .hope 1 hri t kte pon akn dpt bnge y fresh gak

cik aish nak kena siku laju2 ke..??
ehehhee

Nice blog and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion malaysia online / online shopping blog. have a nice day

ha3 hadiah paling mas elakkan bunga,choc & patung.tapi tak sangka lak pemberian terakhir arwah dia bagi patung..sedangkan arwah tahu.~bunga kalau dapat b4 this,mesti keringkan n letak celah kamus.

atia x pnh dpt adiah bunga.. sob3.. ngeeeee~

@laskar pelangi tu la..ala2 nora elena lak kan? hehehe

@Cik RoSs hehe..takpe..mintak la kat dia..mesti dia bg.hehe

@MaYa MustWany hmmm sedihnya aish baca..tabah kan hati ye..

cik aish.. aku doakan ko bedua bkn setakat kekal & bahagia hgga hujung nyawa tp kekal & bahagia dunia & akhirat. ameeenn...

alalalaaaa sweet gileeee. tak pernah dapat bunga. lagi kesian kan? sobs :/

Back To Top