KONON ALA ALA DRAMA NORA ELENA!!

Photobucket
Sebelum kapel dulu, PP Epal cuba nak buat surprise bagi aku bunga. nak mengurat katanya (pui)..walaupun sekuntum, tapi aku tak kisah sebab dia beli dalam hujan. terharu..T__T masa tu cover lagi buat buat macho taknak tergoda. no no no. ha begitu.

ni kali kedua PP Epal bagi bunga. masa ni we all pergi Pesta Floral dekat Putrajaya. tema masa tu adalah rose. so no wonder la kan..haruslah dia bagi aku bunga rose takkan nak bagi kaktus lak kan? gedik ayam betul la camtu!


Photobucket
ni kali ketiga PP Epal bagi bunga. look! nampak upgrade kan? dari sekuntum, jadi berkuntum kuntum. dari takde reben, dah bereben reben dah bunga PP Epal kali ni. hehe.  memula dia nak bagi 3 kuntum je. sebab I Love You kan 3 perkataan. tapi dia bagi 5 kuntum I Love You Very Much

ok kalau macam tu, lepas ni sila bagi  18 kuntum untuk ayat ni..I Love You Very Much And I Want You To Be My Princess And Live Happily Ever After.. ha mampu? 

mesti kena siku laju laju kalau PP Epal baca. sobs.


if you've been touched by love, then you know exactly how i feel..

Previous
Next Post »