.

.

PERGH BETUL

seriously sedar tak sedar dah nak masuk hari Jumaat. last update blog adalah pada hari Ahad lepas. life sangat busy. dah tak sama macam dulu. semuanya dah tak sama. totally different. nak pergi kerja memang sangat menguji diri sebab kena bangun seawal 5 pagi. pergh pergh dan sangat pergh! 

kadang kadang paksa mata lelap pukul 10 malam tapi mata je lelap, sebenarnya aku tak tidur lagi. rasa hampeh di situ. makanya aku tidur 4 ke 5 jam je sehari.

Photobucket



Photobucket

makanya aku nak highlight balik rutin aku yang sekarang nih. 

Bangun pagi pukul 5 pagi. keluar rumah pukul 6.10 pagi. ambik bas ke PNB Kuala Lumpur pukul 6.20 pagi. dan sampai ke PNB pukul 7.30 pagi. 

balik? amik bas pukul 5.20 petang. dan sampai Seremban pukul 6.30 petang. kadang kadang pukul 7 baru sampai kalau drebar tu bawak macam siput. so life memang macam tu hari hari. malam takkan ada ah aku nak update bagai nak rak macam dulu. 

"kadang kadang kau kena rasa susah, baru kau appreciate apa yang senang.."

anyway selamat pengantin baru buat semua kawan kawan yang baru berkahwin. dah besar panjang rupanya korang kan? T___T
25 Komentar untuk "PERGH BETUL"

jauhnya tempat kerja ? naik bas lak tu..apapun selamat bekerja..^^

wow....jauhhhhhhh nyaaaaaa cik aish krja kn.......huhuhu....ada krja kosong x??? kalau ada,halo2 sy k.....hehehehe

padat betul rutin cik aish sekarang, tak apalah baru-baru ni tak biasa lagi nt lama-lama mesti dah okay, good luck ye kakak :)

yelahhh saye lah yg nk kawen tu.perghhh kul 5 dh bgun?mesti tidur dlm bus kan.

jauhnyer tmpat keja.. npe x tggl je kt Kl..?? btw naseb kita sama.. bz memanjang.. letih sgt rasanyer.. huhu..

@Hazirah Hamid

huhu, padatnya rutin harian cik aish :) huhu, takpe just enjoy yourself insyaAllah, mesti rase enjoy je time kerje :)

Jom tekan laju-laju! : Bahagiakah Bercinta Dengan Orang Popular?

sbrlah yew....xde bende yg senang dlm kehidupan ni..bersbr..I know u can do it! Chayok!

ganbatte ! mesti letih kn.. xpe.. ssh2 dhlu sng2 kemudian kan..

pstt.. cik aish bile lg nk nek pelamin ? hee :P

awalnye bangun..tak per,bersusah2 dulu kan?

@ZACK ENTRY takde la jauh sgt seremban-kl..niway thanks :)

@Jasmin Ibrahim jasmin..wat masa ni takde..tp klu ada, aish halo2 k..hehehe

@Hazirah Hamid hehe btul2..mlm adalah time utk rest..niway thanks..gud luck to u too!!

@rara pinkmafia aah tdo dalam bas..hehe..tp kira ok lagi dari naik train mcm sardin tu kan..huhuhu

@gadis melayu mahal klu duk kl...duk seremban n berulang lg jimat..hihih

@Cik TeN10 aish lambat lg..sapa la nak kawen ngn i ni..hehehe

@Azzah btul2...susah2 dahlu..senang kemudian..kan kan

betol.. dah rasa pergi keje bgn awal2 pg..then dah x larat.. cari lar kojo dokek2 ngan umah.. mau hari2 kain den tersepit kek pintu ktm..huhu

err.. kesin cik aish. bersabarlah ye!! :)

,,,grrr,jauh gila nak smpai tmpt keja tu cik aish..tpi betullah,klu kita tak rasa susah,kita takkan hargai apa yg kita ada :)

smalah jrg update.....eca pun bz memanjang!

salam,sy terjumpa blog awak time tgh google2 cmne nak pg menara pnb dr seremban..hehhe..tgk naik ktm mcm lg lama je..so nak tnya,awak naik bus ke klu nak ke pnb? blh tk tlg bantu saya bg directions skit lps dh naik bus tu dia kan drop kita kat mne sume..sy still tgh study tp akan buat internship hjg thn ni..thank u sgt2 :)

@farhah ye..pergi terminal one..then g kaunter transnasional..kata nak beli pas bulanan..utk turun dpn tabung haji.. btw..tabung hj sebelah png tu je.... snang naik bas dr naik ktm :)

Back To Top