.

.

RAHSIA KECANTIKAN KULIT WANITA JEPUN

Assalamualaikum

Siapa dekat sini nak kulit macam orang Jepun? Komfem suami tak berkelip tengok, makin sayanggg tau! Hehe. Rasanya ramai yang tahu, kenapa wanita jepun mempunya kulit yang sangat licin dan cantik. Rahsianya adalah.....

Taraaa.. Tiada hari tanpa soya dan ikan, itulah masakan jepun. Wanita Jepun suka makan ikan dan tauhu. Ikan mentah pun mereka makan tau! Sebab ikan sumber protein yang sangat baik untuk kulit. Begitu juga dengan soya. Aku? Aku tak suka makan ikan. Tak suka makan tauhu. Macam mana nak kulit cantik macam wanita jepun ni? *pasrah

Di Malaysia pulak, tiada hari tanpa nasi lemak dan teh tarik. hahaha. Haruslah debab kalau hari hari makan nasi lemak dengan teh tarik. Haiyoo..Lepas ni kalau tak makan ikan, make sure minum ESP hari hari. Tulah rahsia kecantikan kulit wanita Malaysia :)

Bulan September bulan yang tepat untuk kita semua serbu beli ESP sebab ESP tengah murah! Klik Button Pink kat bawah ni untuk tahu details cara order ye. Bye! 


http://getmedean.blogspot.com/2015/06/pembelian-supplemen-shaklee-melalui-4.html
0 Komen untuk "RAHSIA KECANTIKAN KULIT WANITA JEPUN"

Back To Top