.

.

PROJEK PERIUK NASI DEKAT OFFICE

Assalamualaikum


Projek Periuk Nasi! Hehe. Sebenarnya ada banyak punca kenapa aku dengan officemate buat keputusan untuk melancarkan Projek Periuk Nasi ni dekat office. wahh bunyi macam besar betul plannya! hehe. Salah satunya sebab kitorang taknak keluar office lama lama. Kerja bapak banyak weh! Betapa beruntungnyas bos sebab dapat pekerja macam kitorang ni. Sanggup tak keluar makan tau! *sila beri kami bonus 6 bulan ye

Yang kedua, kitorang suka projek Periuk Nasi ni sebab banyak sangat jimat! Sebelum ni total perbelanjaan untuk makan je dekat RM20 sorang! tu belum hari Jumaat lagi, dengan Kenny Rogers nya la..makan dekat IOI Mall nya la. Tapi lepas buat projek ni, perbelanjaan makan cuma RM5 je sehari. hehe. Yela, beli lauk je kan.. Nasi masak la sendiri dekat pantry!

Yang ketika, projek Periuk Nasi ni buat kitorang rasa lagi bersemangat dan lagi sayang bekerja dekat company ni.Rasa macam Officeku, Rumahku! Mana taknya, pukul 12 tengahari je dah kecoh kecoh, wehh nasi dah masak belum? Lauk dah beli belum? Harini giliran siapa masak nasi? Hehe. Best wehhhh..

Baru la ada teamwork! 

Last sekali, aku wakafkan setong ESP untuk siapa siapa nak minum dekat pantry. Seronok bila kita beli, ramai yang minum, masing masing pakat nak minum sebelum start bekerja. ESP kan boleh dijadikan pengganti breakfast! Kalau takde masa nak breakfast, buat je segelas ESP, bancuh dengan Milo atau Jus. Memang menu yang sihat!


Memang best kerja dekat sini. hehe

Klik untuk beli ESP
http://getmedean.blogspot.com/2015/06/pembelian-supplemen-shaklee-melalui-4.html

Oklah. Nak start sambung buat kerja. Lunch time dah habis. Daaa..

Tag : ESP
2 Komentar untuk "PROJEK PERIUK NASI DEKAT OFFICE"

kitaorg pun ada project makan2...tu psl badan makin naik~..kekekeke

@Eca Dwinky Asha huhu tu la..klu mcm ni hari2 kompem la debab kita kita ni saemua kan adui

Back To Top