.

.

TUDUNG ADIJUMA OHHH TUDUNG ADIJUMA!

Assalamualaikum 

Ingat lagi, masa tu raya masuk yang ke 3. Dah malas nak jalan beraya, last last jalan ke Mydin Seremban. Dari jauh nampak orang beratur punya panjang tak tahu pasal apa. Sekali tengok, beratur sebab nak ambik nombor giliran untuk masuk kedai tudung Adijuma. Pergh aku kata dalam hati sampai macam ni sekali penangan adijuma ye



Aku pun ikut sekali beratur. Tapi memang lama la kalau nak tunggu. So aku potong barisan. Dengan poyonya aku pergi depan sekali jumpa abang security yang bajet hensem macam Fattah Amin dalam Plan Cinta Tak Jadi slot drama astro ria. 

Aish : Bang, saya dah nampak tudung mana saya nak beli. 
Abang Security : Abis tu kenapa? 
Aish : Saya janji dengan abang, kalau abang bagi saya masuk, saya terus capai dan bayar dekat kaunter terus! 
Abang Security : Tak boleh. 

Tak bolehhhh kau kata? Aku taknak pilih pilih dah. Aku cuma nak ambik, zaass bayar terus dekat kaunter. Tak bagi can langsung abang tu dekat aku. Sobs sobs. Aku tak puas hati. Aku panggil laki aku. Aku suruh dia try salesgirl tu pulak. Bukan try ngayat! Tapi try la pujuk kalau boleh masuk tanpa beratur sebab aku nak beli selaiii tu je! No pilih pilih, belek belek derr. 

Laki aku : bla bla bla, adik manis, bla bla bla, boleh tak? 
Salesgirl : Tak boleh

PERGHH aku kata dorang ni memang tau. Strict gile kalah warden asrama! LAst last aku balik. Redho. Tup tup, semalam, aku pergi Mydin, eh tudung yang aku nak ada lagi la dalam kedai Adijuma tu, tapi tak payah beratur bagai sebab bukan time launching. Dengan bestnya aku membelek2 tudung Adijuma dalam kedai yang kosong tu. (orang ramai bila time launching corak baru je!)



Pergghh..Berani kau letak gambar kau sebelah menyebelah dengan Datin Adijuma ye! hehehehe. Oklah. Nak fefiling jap kot!!! Walaupun tak cantik macam adijuma, minum ESP pun boleh dapat kulit lawa macam adijuma kot! 

Ok bye!


6 Komentar untuk "TUDUNG ADIJUMA OHHH TUDUNG ADIJUMA!"

Salam singgah :D
Hahaha kann...dorang duk berebut masa launching sbb nak grab tudung corak baru..pastu beli banyak then jual mahal sikit kat org lain~ sedih~ hahah..sy belum penah masuk butik Aidijuma ni lagi, beli pun dekat pasar mlm or kedai..itu pun terjumpa kadang2 je kot ada rezeki, adalah jenama aidijuma jual kat situ, haha

@lynndamya kann..aish pun jarang sebenarnya beli adijuma, tu yg memang tak kuasa nak beratur semata nak beli selai tudung..tunggu le reda2 sikit irang bru pergi. hehe

hehehehehe mmg gila! tp skrg rara beli time TERpegi outlet je. mls dh beli online.mahai.

sy exseller tudung aj..mmg prosedur mcm tu tiap kali ada release new design.. kena amik no, then beratur lg smpi giliran smpi.. hehehe.. skang dh pencen.. penat sbb tak terkejar..

@safurara haha.. betul.. Nak beratur memang tak la..beli cara mcm rara tu je la.. TERpegi dan TERbeli. kihkih

@MizzTina kann..So takpela, dah tu prosedurenye kan, terpaksa redho walaupun dlm hati tak puas hati haha. tp tkpe yg penting dpt gak beli time tak crowded. lg best!

Back To Top