.

.

SAYANG BOLEH DIPUPUK..TAPI KEPERCAYAAN?

sayang boleh dipupuk. tapi kepercayaan? perlu masa. bagi aku..kalau kau dah percaya dekat  seseorang itu..akan mudah untuk kau sayangkan dia. tapi tidak bagi mereka yang sayang terlebih dahulu....lalu kepercayaan entah kemana..dan akhirnya ayat "sudah tiada jodoh" menjadi sahabat mereka yang kecundang...

tahun 2011
hubungan aku dengan PP Epal, aku sendiri tak tahu sampai bila. betul ke dia untuk aku?? nobody's know. dan aku dah ready dan sentiasa ready kalau we all tak ada jodoh. kalau PP Epal ditemukan dengan someone better, aku terima je. sebab perjalanan hidup kita dah ditetapkan. kena sabar, redha. kau kan strong aish!

saya tak perlukan hubungan yang sempurna di mata orang lain. cukuplah awak sempurna di hati saya. tak sempurna pada pandangan orang lain, tak mengapa. :)




uwek!
15 Komentar untuk "SAYANG BOLEH DIPUPUK..TAPI KEPERCAYAAN?"

hehe..teringat cerita tentang dhia..nobody's perfect right? menerima seadanya.. :D

dear,semoga bahagia sampai bila2 dengan si pipi epal tu eh:) amin =)

semoga bertahan jodoh sampai ke syurga..

semoga berbahagia di samping orang yg disygi insyallah! :)

ada jodoh tak kan lari kemana tu cik aish..hehehe..sweet tgk gmbr berdua tu :)

ada jodoh tk kemana..tgok ziida..akhirnya bertemu jgak jodohnya..kih kih kih

sntiasa berdoa smge hubungan awk berkekalan..
=)

@Rizzyanaphotography insyallah..mudah2 an...tu semua kehendakNya :)

@ecadwinkyasha hehe thanks.. tak la sweet sgt pun..time gaduh hilang sweetnya.haha

@ArulchelseA hahaha betul tu...congratz to ziida..hehe kahwin nnt kt nak g..kamu pergi takkk

kak aishh!!! sweetnyaaa akak dengan pp epal! like duploh ratus kali...

by the way, yana suka ayat yg color merah2 tu, deep mannnn!

sayangilah org yg menyayangi kita, bukan org yg kita sayangi.eh! apa aku tulih ni? adus... semoga cik aish berbahagia dgn pp epal. hingga hjg nyawa (sb lps mati aku xtau kita mcm mn).....

Back To Top