AMALINA CHE BAKRI - KENAPA BAH KAU BERUBAH??




Kenapa bah kau berubahh kenapa bahhh...

dulu aku punya salute dengan minah ni. rasa jeles meluap luap je bila mak ayah aku dok puji diaa je.."aish, tengok amalina ni pandai dapat 17A1, nape kau tak boleh? bla bla bla.. " naik berdarah telingo den. 

tapi tak kisah ah kan sebab memang aku salute spring kat minah ni. dalam hati aku masa tu..dia ni mesti takde sosial life. doploh empat jam tengok buku je kot. ee bosannya. haha. aku dulu mana nak tatap sangat buku buku ni. agak agak nak tidur, aku tidur je. agak agak malas, aku ponteng je. *tu pasal result SPM aku tak berapa nak cemerlang gemilang terbilang sangat!!

so hari ni aku memang terkejut monkey jugak ah bila baca berita pasal minah ni dah berubah. tengok gambar memang agak sosial gitu. agaknya air kat sana tak berapa nak bersih sangat sampai rambut pun dah karat karat. eh tak nak lah komen komen lagi pasal pemakaian dia. korang nilai la sendiri ea. 

cuma pendapat aku...

tak mustahil la someone tu nak berubah. tepuk dada tanya selera. agak agak kau berselera nak makan nasi ayam, sedap la. agak agak kau berselera nak makan sampah, nasib kau lah kan. tu semua terpulang pada diri sendiri. kita sendiri yang tentukan jalan hidup kita. 

Psst..agaknya kan minah ni dulu asik belajar je sampai takde sosial life. tu yang culture shock tuh. dikk..jangan gitu dik..akak tak kuasa nak nasihat lebey..adik kan pandaiiiiii...!!

bye.
Previous
Next Post »