.

.

AMALINA CHE BAKRI - KENAPA BAH KAU BERUBAH??




Kenapa bah kau berubahh kenapa bahhh...

dulu aku punya salute dengan minah ni. rasa jeles meluap luap je bila mak ayah aku dok puji diaa je.."aish, tengok amalina ni pandai dapat 17A1, nape kau tak boleh? bla bla bla.. " naik berdarah telingo den. 

tapi tak kisah ah kan sebab memang aku salute spring kat minah ni. dalam hati aku masa tu..dia ni mesti takde sosial life. doploh empat jam tengok buku je kot. ee bosannya. haha. aku dulu mana nak tatap sangat buku buku ni. agak agak nak tidur, aku tidur je. agak agak malas, aku ponteng je. *tu pasal result SPM aku tak berapa nak cemerlang gemilang terbilang sangat!!

so hari ni aku memang terkejut monkey jugak ah bila baca berita pasal minah ni dah berubah. tengok gambar memang agak sosial gitu. agaknya air kat sana tak berapa nak bersih sangat sampai rambut pun dah karat karat. eh tak nak lah komen komen lagi pasal pemakaian dia. korang nilai la sendiri ea. 

cuma pendapat aku...

tak mustahil la someone tu nak berubah. tepuk dada tanya selera. agak agak kau berselera nak makan nasi ayam, sedap la. agak agak kau berselera nak makan sampah, nasib kau lah kan. tu semua terpulang pada diri sendiri. kita sendiri yang tentukan jalan hidup kita. 

Psst..agaknya kan minah ni dulu asik belajar je sampai takde sosial life. tu yang culture shock tuh. dikk..jangan gitu dik..akak tak kuasa nak nasihat lebey..adik kan pandaiiiiii...!!

bye.
11 Komentar untuk "AMALINA CHE BAKRI - KENAPA BAH KAU BERUBAH??"

same2 la kite doakan supaya dia berubah ke arah baik :)

Tak baik nak salah kan dia sorang jek. Dekat Malaysia ni banyak pengaruh yang menjerumus ke arah mcm tu. Especially golongan artis ni. So, terima jek la.

tula.kejayaan kita sekarang tak menentukan kita jadi camna masa depan nanti. doakan yg terbaik untuk dia cepat berubah:)
dah manusia ni tak sempurna,sentiasa dgn kesilapan~

mula-mula macam tak percaye jew...tpi mak dye dah buat pengakuan sendiri baru percaye.. ishh, ape nak jadi pun tak thu.. --'

komenya: suka berfesyen.mak saya pun tahu.

errr ok..hemm (-_-)

eh die ke tu?
kehkehkeh..
ok no komen..

Mungkin kita tak kenal dia. maybe dia dari dulu mmg macam tue sapa tau? Ala zaman sekolah semua terikat dengan peraturan sekolah. Sori lar too say that.

yea..manusia berubah..sama2 kita doakan smga amalina diberi hidayah Allah tuk berubah..

betui tu. air lg kn berubah. ini plk maknusia. xde yg pelik. kn3? tp klu dia xpegi obersi, dia pn ttp berubah cm tu jgk ke? eh btul ke soklan aku ni....?

Back To Top