.

.

MEMPERKENALKAN MY FLOWER GIRLS TO BE!

Salam hai guys! warghh makin lama aku makin tertekan. saban hari jiwa makin memberontak. sebab bulan ni aku cuma update 5 entry je! what?? rasa bersalah makin menghimpit jiwa ragaku. btw last week aku pergi wedding kazen aku. macam biasa aku akan rasa cemburu, terburu buru dan rasa ingin memburu je sebab wedding dia kemas dan kelasss gitu. 

ekceli aku tak sempat nak amik gambar pengantin but aku cuma sempat amik gambar diri aku sendiri ditemani two flower girls yang gedik gedik. sekian. haha. because you girls sangat gedik, so aku rasa macam nak book korang untuk jadi  my flower girl to be. ecceeaaahh...

tadaaa..ni la my flower gilrs to be.. ahaha..

eh tapi..wujud ke istilah flower girl to be? husband to be aku pernah la dengar. tak kisah la kan..uols pun tahu aku punya english mmg pelik pelik sikit. oh ye..diz week nak pergi suatu tempat yg quite interesting untuk bergambar.. tak sabarnya! bye!


9 Komentar untuk "MEMPERKENALKAN MY FLOWER GIRLS TO BE!"

mmg ade la flower girl..
comel dorg pkai gaun..
cute!

alolo...comelnya flower girl :D

flower girls tu pandai posing laa.. heee. cute! :)

@Ezy Chiaki hehe,,,flower girl to be .. ada ea istilah tu..hehe mesti cute kan..

@Eza Boom Boom :) ha tau tkpe dear..kalah kan org dewasa posing dorang ni.hehe

waaaaa...tmpat best untuk bergambar??kat mana??teruja dgr ni..nnti leh la pegi jugak..hehe

flower girl ni bkn dr budaya agama len ke? ke aku silap paham.....? sori3 (sambil garu2 kepala)...

alamakk...kiut sungguh
baju pun comel jer
haishh...ni yg geram tengok bebudak nih

Back To Top