MEMPERKENALKAN MY FLOWER GIRLS TO BE!

Tags

Salam hai guys! warghh makin lama aku makin tertekan. saban hari jiwa makin memberontak. sebab bulan ni aku cuma update 5 entry je! what?? rasa bersalah makin menghimpit jiwa ragaku. btw last week aku pergi wedding kazen aku. macam biasa aku akan rasa cemburu, terburu buru dan rasa ingin memburu je sebab wedding dia kemas dan kelasss gitu. 

ekceli aku tak sempat nak amik gambar pengantin but aku cuma sempat amik gambar diri aku sendiri ditemani two flower girls yang gedik gedik. sekian. haha. because you girls sangat gedik, so aku rasa macam nak book korang untuk jadi  my flower girl to be. ecceeaaahh...

tadaaa..ni la my flower gilrs to be.. ahaha..

eh tapi..wujud ke istilah flower girl to be? husband to be aku pernah la dengar. tak kisah la kan..uols pun tahu aku punya english mmg pelik pelik sikit. oh ye..diz week nak pergi suatu tempat yg quite interesting untuk bergambar.. tak sabarnya! bye!


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :