HAPPY BEFDAY CIK AISH!

Tags

bila orang kata, apa ada pada umur, tu semua angka je. nop. bagi aku, bila umur aku bertukar dari 25 ke 26..aku ulang..26 ye.. so rasa macam masa ni cepat betol berlalu. sebab bukan apa..aku rasa banyak sangat perkara yang aku belum berkesempatan nak buat. kahwin pun belum tau. yee ai single lagi ok. berminat? sila isi borang. ciri ciri lelaki idaman, mestilah romantik dan pandai pujuk. hekhekhek. gelak annoying.


ada sorang teman blogger yang pernah komen dekat blog ni. dia kata aku ni happy go lucky. macam tak ada masalah. life nampak sempoi dan simple. tak rumit. tapi tu pada luarannya. hakikatnya..betapa banyak kenangan hitam yang aku lalui sepanjang 26 tahun dekat bumi Allah ni. tapi syukur alhamdulillah. sebab semua tu banyak bagi aku pengajaran dan belajar makna hidup. korang ingat hidup ni takde makna ke? ada. cuma kadang kadang kita lupa nak menyelam apa makna hidup ni.

eh berfalsafah pulak entry kali ni. biasalah tangan kalau dah dapat kibod. laju jela naipnyaa..

so kepada my lovely parents..thanks a lot sebab membesarkan aish. even keluarga kita dulu pernah hidup susah. tapi aish tak pernah rasa kekurangan sampai la berjaya masuk unibesiti. cuma aish nak mintak maaf sebab aish tak belaja rajin rajin. cita2 nak jadi doktor tu cumalah cita2 umur masa sekolah rendah dulu. heh heh.

to all my sibling. thanks sebab jadikan life aish complete. tanpa uols, pada siapa lah aish nak menagih simpati pinjam baju, pinjam mekup, pinjam kasut, handbag and byk lagi lah. maklumlah kita semua sama saiz dan sama jantina. hekhek. best ohh jadi anak bongsu. sume boleh pinjam dengan akak akak. korang dapat?? 

pada kawan kawan sepejabat, seuniversiti, sesekolah, setadika dan macam macam se lagi. thanks sebab wish my befday. tak kurang yang mengwish, mengperli kata dah tua, mengejek sebab tak kahwin lagi pun ada..haha..korang memang terbaik. thanks sebab sudi jadi kawan aku yang kadang kadang mereng ni. thanks again. korang la tempat aku nak mengadu nasib. sob sob. 

pada semua blogger yang mengenali diri ini..eceeehh. aish nak ucapkan berbanyak terima kasih sebab jadi follower Belog Cik Aish -hidup sedap macam makan coklat- korang ibarat coklat coklat yang sedap tu. tanpa korang, coklat tah ke mana, aish pun tah ke mana. Belog Cik Aish still ada lagi sampai ke hari ni because of ur support. thanks very much. i luv uols! honest from my heart. sobs. 

and last but not least..to pp epal. thanks for being my partner, my friend, my husband to be. i'm so lucky to have you with me. and being your special girlfriend is a greatest thing in my life. thanks for everything. i love you so much. 

thanks for reading. ada macam ucapan mtv award tak? byee muahh!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :