.

.

HAPPY BEFDAY CIK AISH!

bila orang kata, apa ada pada umur, tu semua angka je. nop. bagi aku, bila umur aku bertukar dari 25 ke 26..aku ulang..26 ye.. so rasa macam masa ni cepat betol berlalu. sebab bukan apa..aku rasa banyak sangat perkara yang aku belum berkesempatan nak buat. kahwin pun belum tau. yee ai single lagi ok. berminat? sila isi borang. ciri ciri lelaki idaman, mestilah romantik dan pandai pujuk. hekhekhek. gelak annoying.


ada sorang teman blogger yang pernah komen dekat blog ni. dia kata aku ni happy go lucky. macam tak ada masalah. life nampak sempoi dan simple. tak rumit. tapi tu pada luarannya. hakikatnya..betapa banyak kenangan hitam yang aku lalui sepanjang 26 tahun dekat bumi Allah ni. tapi syukur alhamdulillah. sebab semua tu banyak bagi aku pengajaran dan belajar makna hidup. korang ingat hidup ni takde makna ke? ada. cuma kadang kadang kita lupa nak menyelam apa makna hidup ni.

eh berfalsafah pulak entry kali ni. biasalah tangan kalau dah dapat kibod. laju jela naipnyaa..

so kepada my lovely parents..thanks a lot sebab membesarkan aish. even keluarga kita dulu pernah hidup susah. tapi aish tak pernah rasa kekurangan sampai la berjaya masuk unibesiti. cuma aish nak mintak maaf sebab aish tak belaja rajin rajin. cita2 nak jadi doktor tu cumalah cita2 umur masa sekolah rendah dulu. heh heh.

to all my sibling. thanks sebab jadikan life aish complete. tanpa uols, pada siapa lah aish nak menagih simpati pinjam baju, pinjam mekup, pinjam kasut, handbag and byk lagi lah. maklumlah kita semua sama saiz dan sama jantina. hekhek. best ohh jadi anak bongsu. sume boleh pinjam dengan akak akak. korang dapat?? 

pada kawan kawan sepejabat, seuniversiti, sesekolah, setadika dan macam macam se lagi. thanks sebab wish my befday. tak kurang yang mengwish, mengperli kata dah tua, mengejek sebab tak kahwin lagi pun ada..haha..korang memang terbaik. thanks sebab sudi jadi kawan aku yang kadang kadang mereng ni. thanks again. korang la tempat aku nak mengadu nasib. sob sob. 

pada semua blogger yang mengenali diri ini..eceeehh. aish nak ucapkan berbanyak terima kasih sebab jadi follower Belog Cik Aish -hidup sedap macam makan coklat- korang ibarat coklat coklat yang sedap tu. tanpa korang, coklat tah ke mana, aish pun tah ke mana. Belog Cik Aish still ada lagi sampai ke hari ni because of ur support. thanks very much. i luv uols! honest from my heart. sobs. 

and last but not least..to pp epal. thanks for being my partner, my friend, my husband to be. i'm so lucky to have you with me. and being your special girlfriend is a greatest thing in my life. thanks for everything. i love you so much. 

thanks for reading. ada macam ucapan mtv award tak? byee muahh!

16 Komentar untuk "HAPPY BEFDAY CIK AISH!"

awak comel :)
selamat hari lahir.semoga peningkatan umur ni memberi lebih makna kepada awak:) memberikan kejayaan dan segalanya:)
InsyaAllah :)

have a nice day dear =)

happy birthday my dear cik aish ! :)

moga bahgia di dunia dan di akhirat kelak. amin ..

happy bday cik aisy..smoga dpt ape yg diimpikan:)

happy befday cik aishh.. Sweet 26.. hihik :) Semoga gembira selalu ehh :)

happy birthday!!!

semoga semua yg dihajat tercapai..terus senyum dan gembira yer :)

happy birthday, ,
smoga pnjag umo & dmurhkn rezki ya. .

hepi besday aish..sebaya la kita..hehe

tahniah,dh 26.kawen jgn lupa jemput ya.

macam award sgt .. ape lg, belanja r ..

haha..dah gaya macam retisss! maklum la...blogger retisss kan. hehe...btw, happy belated birthday sayangg~

aish baru 26.. saye dh 27.. lg laaaaaa xde calon suami..
aish skrng2nye ade asben 2 be..
ekeke..
epy besday dear!!!

la,birthday cik aish gak?
baru tadi wish kat blogger amir.
hihihi..
ok.happy birthday cik aish
semoga panjang umo,dmurahkn rzki n bahagia dgn org2 trsyg.amin

ehhhh!!!!

n cpt2 kawin & dapat anak n cucu..kekal hingga akhir hayat..amin..

ages juz numbers. but full of meanings. d gud, d bad & d ugly. hepi besday cik aish. semoga apa yg ko cita2kn dimakbulkan tuhan. jgk moga2 sentiasa dlm lindungan Allah swt. ameennn.......

momoy suka entri ni
ayat ikhlas dan bersahaja

Back To Top