Home » » WADUH SAKIT MATAKU TENGOK LURAH

WADUH SAKIT MATAKU TENGOK LURAH

Apa?? lurah?? ye. hari ini aku nak kongsikan tentang kesakitan mata aku akibat selalu tertengok lurah lurah kepunyaan lelaki. apa korang ingat perempuan je ada lurah? *budak kecik yang baca entry ni pelis jangan tanya cikgu apa itu lurah kerana dikhuatiri akan mendapat pelempang sedas dua. 

so entry ni ekceli nak mengutuk kaum lelaki yang suka menampakkan lurah bonfon totfot mereka. *kepada mereka yang tak tahu apa itu lurah bonfon totfot, sila tanya jiran sebelah rumah atau kaunter informasi berdekatan. caranya "incik manis, boleh saya tanya apa itu lurah bonfon totfot?" kekekek.

aku tak nak cakap banyak ah kan. tapi kalau muka dah macho, dressup dah smart gila babeng punya, tapi kalau suka tayang lurah bonfon totfot tu..yang berkarat siap ada peta peta geografi kat situ, baik tak payah. langsung hilang kehenseman korang tu. apesal dow nak tayang? aku sungguh tak paham!! 

jadi kepada kaum lelaki di luar sana..sayangilah lurah bonfon totfot korang tu. lindungi lah ia dengan seluar yang cukup sentimeter. aku takut kalau kalau lurah tu akan dimasuki lalat yang kelaparan. siapa yang susah? lurah bonfon totfot korang jugak yang susah. hahahahaha.

sekian entry gila wa arini. bye. 

P/s : tak yah harap aku nak letak gambar lurah bonfon totfot tu ok. T___T

12 komen:

Nicaa said...

haha..
dowang je kot ada bonfot totfot..

kite xde kot :P

Ezy Chiaki said...

wahahahakk..
lurah dendam kan??

nasha sanza said...

huhu..tau tak pe...asyik pompuan je kan? lelaki pun sama...

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

hehe... lurah untuk lelaki rupanya..ingat lurah untuk perempuan... nway, semuanya sakit mata dan

kenapa mereka steady aje show off lurah? huhu

MaYa MustWany said...

hahaha,mereka seksi kut..sedangkan kita ni dok tengok seksa..

ehh tengok??
alamak kantoi sat..
hahahah

Yunn Sarah said...

ckp pompuan , laki pom lagi teruk

Miss Xyz said...

hakhak, senang pkai kain plekat.. XD

Cik Lia Lomi said...

memang sakit mata tuh..

Eza Boom Boom :) said...

erk, tak suka kalau tertengok. geli~

YOUsoF said...

Sebagai lelaki pun Usop rasa pelik.. Apa yang seronok sangat agaknya pakai baju 'labuh' macam tu..

Tak kira jantina, lurah tu memang bukan untuk ditayang tapi untuk ditutup dan dilindungi.. ;D

kaKtuS.. said...

tu dia cik aish mewakili girls kt lua sane (:

thaqibzaki said...

Hahahaha. Azab woo melihat lurah yang berkarat dan berpeta. :D

TABUNG IRINE




CIK AISH IN DA HOUSE!

CIK AISH IN DA HOUSE!

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA
Saya Cik Aish. Mama kepada Irine Humaira. Isteri kepada PP Epal. Mama bekerjaya dan jana pendapatan sampingan dengan Shaklee. Berminat nak dapatkan produk Shaklee beserta bimbingan jadual makan yang tepat, atau pun mahu menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee? Jom! Saya Cik aish yang sporting! 0126716961

IRINE HUMAIRA

IRINE HUMAIRA

ORDER SHAKLEE

SHAKLEE STAR ACHIEVER

SHAKLEE STAR ACHIEVER
"Alhamdulillah, berkat sokongan suami dan keluarga, dapat award ni masa National Conference baru baru ni. Semangat untuk lebih berjaya dalam business Shaklee, niat untuk bantu lebih ramai pelanggan yang memerlukan kerana kepuasan mereka, kejayaan saya juga.."

TESTIMONI VITAMIN E

TESTIMONI VITAMIN E

MASKER OHSEM CIK AISH

BETUL KE VITAMIN BAGUS UNTUK JERAWAT?

MEALSHAKE

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL
"saya amalkan B Complex sebagai pembekal asid folik, vVitalea sebagai pengganti Obimin, Vitamin C untuk elak stretch mark, ESP untuk beri kulit bayi cantik, dan Omega Guard untuk IQ bayi..Alhamdulillah Irine lahir pada 30 January 2014 dengan berat 2.97kg, sihat dan jarang demam sehingga harini.." - Cik Aish

KACIP FATIMAH MODEN

KACIP FATIMAH MODEN

VITAMIN C

VITAMIN C
"Lepas sebulan ambil Vitamin C secara konsisten, terasa perbezaan pada kulit. Kulit terasa licin, jerawat jarang keluar, dan warna kulit nampak sekata. Sangat berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab Vitamin C Shaklee dihasilkan dengan kuasa pelepasan secara berterusan di dalam badan.."

TURUN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014
Untuk pegetahuan pengguna, sijil halal yang dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA). ISA ini adalah badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Anda boleh mendapat senarai penuh Badan Islam yang diiktiraf JAKIM melalui Portal Rasmi Halal Malaysia.

Popular Posts

Blog Archive