WADUH SAKIT MATAKU TENGOK LURAH

Tags

Apa?? lurah?? ye. hari ini aku nak kongsikan tentang kesakitan mata aku akibat selalu tertengok lurah lurah kepunyaan lelaki. apa korang ingat perempuan je ada lurah? *budak kecik yang baca entry ni pelis jangan tanya cikgu apa itu lurah kerana dikhuatiri akan mendapat pelempang sedas dua. 

so entry ni ekceli nak mengutuk kaum lelaki yang suka menampakkan lurah bonfon totfot mereka. *kepada mereka yang tak tahu apa itu lurah bonfon totfot, sila tanya jiran sebelah rumah atau kaunter informasi berdekatan. caranya "incik manis, boleh saya tanya apa itu lurah bonfon totfot?" kekekek.

aku tak nak cakap banyak ah kan. tapi kalau muka dah macho, dressup dah smart gila babeng punya, tapi kalau suka tayang lurah bonfon totfot tu..yang berkarat siap ada peta peta geografi kat situ, baik tak payah. langsung hilang kehenseman korang tu. apesal dow nak tayang? aku sungguh tak paham!! 

jadi kepada kaum lelaki di luar sana..sayangilah lurah bonfon totfot korang tu. lindungi lah ia dengan seluar yang cukup sentimeter. aku takut kalau kalau lurah tu akan dimasuki lalat yang kelaparan. siapa yang susah? lurah bonfon totfot korang jugak yang susah. hahahahaha.

sekian entry gila wa arini. bye. 

P/s : tak yah harap aku nak letak gambar lurah bonfon totfot tu ok. T___T

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :