.

.

Lelaki dan perempuan. Siapa lebih arif tentang kereta?

Sila pilih yang mana satu pilihan korang?
Alfa Romeo Pictures, Images and Photos
alfa romeo

Porche Pictures, Images and Photos
Porche


Ferrari Pictures, Images and Photos
Ferrari


BMW Pictures, Images and Photos
BMW



hair Pictures, Images and Photos
Tapi ladies minat tak pasal kereta? Rasanya ladies tau bawak kereta je kot. ihihih. Bab maintenance tu serah pada guys. 
Betul ke lelaki lebih arif pasal kereta dari perempuan?
Ok ni pengalaman aku ea. Kawan aku (lelaki) pernah tersadai tepi jalan highway dengan keretanya yang rosak hampir 2 jam. Nasib baik bukan dia seorang, tapi dengan kawan-kawan dia. Dipendekkan cerita, semua lelaki. Tapi ingatkan masalah besar. Tapi rupa-rupanya temperature kereta terlalu tinggi. Tuan kereta tak pernah dan tak tahu macam mane nak isi air dalam radiator water tank! Dan yang menyedihkan lagi, dorang semua berpeluh-peluh nak bukak tank tu. Tak tahu macam mana caranya. Aisehh...
Malunye.

So tak semua lelaki arif pasal kereta! Zassss



0 Komen untuk "Lelaki dan perempuan. Siapa lebih arif tentang kereta?"

Back To Top