.

.

Best men win!

Selalu aku tengok kawan-kawan aku di Facebook kebanyakannya lebih senang meletak status single sedangkan memasing sudah mempunyai steady!


Cik Aish : Wah..bila pulak kau single ni? ***** mana pegi?
Gadis X : Still couple lagi. Saja taknak letak status in relationship. Tak penting pun.
Cik Aish : Memang la tak penting. (tersengih)
Gadis X : Haha. Kalau aku letak in relationship, nanti saham aku jatuh. Takde orang nak ngurat lagi!
Cik Aish : Hey! Camtu lak kan?? (gelak)


Senyum.
Tak perlu rasa takut saham jatuh. Sebab kita belum ada ikatan yang sah lagi. Jadi, kita masih boleh membuat pilihan. Tapi hati-hati. Jangan yang dikejar tak dapat, yang dikendong pula berciciran. Silap-silap kamu jadi andartu nanti! 


Buat sang lelaki di luar sana, janganlah takut untuk mendekati gadis idaman anda sekiranya mereka sudah in relationship. Bukankah best men win? Apa salahnya mencuba? Mana tahu, anda lebih serasi dengan si dia berbanding dengan kekasih hatinya. Siapa tahu kan? 



Cik Aish : Kalau ada jodoh tak ke mana!




1 Komentar untuk "Best men win!"

sy curi gmbr awk yg bwh skli ni.. :)nice ;)

Back To Top