.

.

bila aku dipaksa untuk melanjutkan pelajaran ke oversea..Selamat tinggal semua!

What? Aku dipilih untuk melanjutkan pelajaran ke UK?? Why me? Mom..Aish taknak. Please...
No, u have to go. 
But maa...!!!

Semuanya dah kemas. Kejap lagi aku akan berangkat ke KLIA. Bukan sehari dua. Tapi mungkin 3 ke 4 tahun aku akan meninggalkan Malaysia. Perasaan aku? Kosong. Kenapa dia masih lagi senyap? Tak langsung menelefon atau mesej aku. Aku dah tak ada masa lagi. Aku nak jumpa dia buat kali terakhir sebelum aku berangkat!! 

Aku mencapai Samsung Corby. Lalu pantas menaip mesej pada si dia. 
"Sayang, i have to go. Please take care of yourself. I love you."

Tunggu. Tunggu. Dan terus menunggu. OH! Dia tak reply! Call? Masa dah suntuk! 
Its ok. Aku terpaksa pergi sekarang. Meninggalkan semua orang yang aku sayang di sini. Dan yang paling aku kesalkan, apabila aku tidak sempat untuk berjumpa dia. 

Adakah dia terlalu sibuk sehingga aku seperti tiada kepentingan? Adakah aku bersedia untuk sebuah perhubungan jarak jauh?  

Berat hati. Hanya mampu tersenyum walaupun hati ini mula sedih dan menangis meninggalkan mereka untuk satu tempoh yang lama.




(lagu Maher Zain - For the rest of my life)
Capai telefon yang berbunyi. 
AArghh.. Sapa pulak yang telefon time aku tengah sedap tidur ni...
Kacau je baru nak mimpi feeling pergi study oversea!

Nota tapak kaki - ada rasa macam nak lempang orang tak?
2 Komentar untuk "bila aku dipaksa untuk melanjutkan pelajaran ke oversea..Selamat tinggal semua!"

hahaha... a very interesting blog. thought it was a real incident, mana tau mimpi la pulak.

Pranked! ^_^

hahaha ok fine...hnye prank sja...ingt kn btul2...mklum la..org bru yg tngh bace blog cik aish

Back To Top