.

.

Dr Rozmey : speechless tengok movie dia.


Ketawa berdekah-dekah. 
Kesian Dr Rozmey. Kena kutuk kaw2 gara-gara rambut cendawan dia. Filem Dua Alam tu, sebenarnya masih boleh diterima akal dia punya jalan cerita. Bukan sebab adegan lucah yang terlalu banyak, tapi sebab banyak mesej yang cuba disampaikan. Filem yang menginsafkan tentang mayat tak diterima bumi. Walaupun cara penyampaian adalah sangat tidak sesuai untuk tontonan umum. .

..tapi...sebenarnya banyak faktor yang menyumbang ke arah kemerosotan jumlah penonton yang datang menonton filem ini. Pertama, cuba tengok dekat poster di atas. Gambar Dr Rozmey kan? Motif? Adakah dia dua alam sebenarnya? Wallahualam. Adakah dia ingin penonton mengenali dia lebih dari mengenali filem tersebut? Adakah dia merasakan wajahnya di akhbar yang terpampang sebegitu besar masih tidak cukup lagi? Apa motif? 

Dan pada sesiapa yang malang menonton filem ini, pasti mereka ingat scene pertama sekali di mana sound effect yang sangat bikin orang suspen..rupanya keluar Dr Rozmey bersila panggung. Oh apakah..Aku rasa nak menitiskan air mata. 

Cik Aish : lebih rela menonton upin ipin.


4 Komentar untuk "Dr Rozmey : speechless tengok movie dia."

wa...kamu pergi menonton itu filem?? TAHNIAH..kamu bakal menyumbang RM40 juta..hehehe..ye..memang citer tu salah n ok sebenarnya(walaupun aku x p tgk lg ye)tp oleh sbb iklan dia yg melampau tu..aku terus batalkan niat beli tiket..mngkin download je kat mana2 web free yg sudi nk bg free 2 alam tu..hehehe

haha! cendawan reben.. kalau la dia tak angkuh, mesti ramai yg sokong anak melayu camtu.. melayu kan mudah lupa..

apekes tah letak gamba kat poster. huu

salam jom folo sayer balek =) http://lolz-l.blogspot.com/

Back To Top