Sendiri?ye..masih lagi sendiri..

Tags

hari ni aku pergi lunch dengan kawan2 aku.
so?pelik ke?
tak.aku tak kata pelik.
tapi...


dorang slalu bila borak2..
mesti selit2 sikit citer pasal boifren dorang..
jeles kah aku?
tak lah..
 
 
cume..
kadang2 terasa sayu sikit.
sikit je.
tapi mampu gak buat hati tu menangis..
dalam hati je la
di luar,belasah gelak macam pontianak..




tapi sampai bila..
sampai aku jumpa pengganti die..
boleh ke aku jumpa pengganti?


semua tu urusan Allah
bukan kerja aku.
aku hanya mampu tersenyum mendengar kawan2 bahagia 
dan aku masih lagi sendiri..

-
-
-


SENDIRI

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :