awak buat jiwa saya kacau awak tau?

Tags



EX : Salam, sihat ke? tiba-tiba teringat kat awak. sorry kacau.
Aish : Ws. sihat..nape ingat saya?
EX : ntahla tiba-tiba malam ni teringat kat awak, maybe perasaan je kot. ganggu ke?






EX : sorry la ganggu nanti bf awak marah lak nanti
Aish : saya lum ada sapa-sapa lagi.






EX : tipu la takde bf..
Aish :macam awk tak kenal saya...saya kan susah untuk suka kan sesorang.






EX : aah beraya kat sini je. nape? nak suruh saya beraya kat Seremban ke?
Aish : takla..buat pe awak nak raya sini..lain la dulu. (dulu awak ada saya..)






EX : aah, duk umah je sambil cari keje. Gemuk apa...lagi kurus ada lah..yela, dulu orang jaga.
        sekarang ni sebatang kara je..
Aish : ..... ( masa ni nangis da..)






menjadi AKU nampak mudah.. membuat mereka tersenyum dan ketawa mungkin itu adalah rutin. tapi menjadi AKU tak la terlalu mudah yang disangka. hari-hari melawan perasaan. hari-hari kena jadi kuat. kene pujuk hati. 
Penat
Sangat


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :