.

.

main tarik tali ye...

pernah tak kamu kamu semua bermain tarik tali? pernah kot. mesti pernah. lain la kalau kamu-kamu lahir di zaman IT sekarang..mungkin permainan tarik tali tu kamu memang tak pernah main pun! dengar pun maybe tak pernah..heh.

tapi entry ni bukan la pasal game tu. tapi pasal siksanya bila kita meminati seseorang..tapi kita tak tahu sama ada dia juga punya perasaan yang sama seperti kita. dia suka aku kah? dia main-main kah? atau dia hanya gurau? uh..banyak betul persoalan.

dan kadang-kadang..bukan sekali dia bagi hint pada kita..banyak kali. tapi... entah la... saya sendiri tak tahu untuk handle perasaan atau melayan permainan tarik tali ni...yang pasti...saya masih berteka teki lagi dengan dia.. 

tolongg!!! saya nak hentikan permainan ni! plis la jangan buat saya macam ni.. baik kita main kawin-kawin kan lagi seronok! haish~


1 Komentar untuk "main tarik tali ye..."

haa...cmtu la aku ngn syam dlu... wlwpn xpenah jumpe... hati n perasaan mane leh tahan2.. blaja dr aku, jgn layan sgt perasaan tu... nnti kecewa... laki ske berahsia... dh ade pn, xnk ngaku... caye la... jgn salah langkah lg....

kieronnisa

Back To Top