MIRA FILZAH ANTARA 8 ARTIS BERTUDUNG TERCANTIK DI MALAYSIA

8 Artis bertudung tercantik di Malaysia. Alhamdulillah sekarang rasa macam ramai je artis ita yang dah berhijrah pakai tudung. Siapa kata pakai tudung tak cantik? Lepas pakai tudung jadi laagi cantik tau! Lagi lagi artis yang pakai tu memang sedia cantik! Ini antara 5 orang artis pilihan yang aku rasa sangat cantik bertudung. 

Mari mari jom kita tengok siapa yang cantik nih! Sejuk mata memandang. ehehehe

1. CHE TA


2. DIANA AMIR


3. FIDA IBRAHIM


4. MIRA FILZAH


Eh cantik pulak Mira Filzah ni..Meh tengok sekeping lagi



5. VIESHANTIE (BUKAN ARTIS KOT TAPI DIA BEKAS ISTERI EIZLAN YUSOF)


6. UQASHA SENROSE


7. SYATILLA MELVIN


 8. AMIRAH OTHMAN

Agak agak antara 8 artis ni, mana satu paling cantik? heheheh

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :