.

.

MASALAH KEPUTIHAN ISTERI HAMIL YANG SUAMI PERLU TAHU

Assalamualaikum

Masalah isteri yang mengadu keputihan teruk masa hamil?

Masa mengandungkan Irine dulu, aku pernah jugak ada masalah keputihan. Tapi belum tahap yang teruk la, just normal normal je. Mula mula agak risau la kot kot makin teruk kan? Yela, isteri mana yang nak masalah keputihan ni jadi kat diri mereka, betul tak? Rasa macam tak selesa tu satu hal, lepas tu mesti rasa tak ada confident nak bersama suami. So suami kena la faham masalah keputihan ni sebenarnya memang boleh berlaku pada isteri yang tengah hamil. 

APA YANG SUAMI BOLEH BUAT KALAU ISTERI ADA KEPUTIHAN?
Para suami pun kena ambil berat masalah isteri yang ada keputihan ni tau! Bukan sekadar dengar je keluhan isteri lepas tu buat dekkk je. Ewah ewah bahagia nampak? Suami kena tahu bahaya keputihan yang terjadi dekat isteri ni boleh effect bayi masa proses bersalin nanti tau! So suami suami kena bantu isteri, kena support isteri yang ada masalah keputihan ni. (TIPS : JANGAN BUAT ISTERI STRESS SEBAB APABILA ISTERI STRESS, HORMON ISTERI AKAN MENIMBULKAN DAN MEMBURUKKAN LAGI MASALAH KEPUTIHAN!)

PETUA HILANGKAN KEPUTIHAN
Ok. Antara petua yang boleh si isteri amalkan adalah rawatan BAWANG PUTIH. Masa aku mengandungkan Irine dulu, aku memang banyakkan letak bawang putih dalam sayur goreng. Resepi paling feveret adalah Kailan Garlic. Sedap ohhh. Tapi malangnya suami tak suka bawang putih. Hue hue hue. So terpaksa la beralah. Last sekali dapat idea untuk amalkan supplemen BAWANG PUTIH iaitu Garlic Shaklee. 

Makan Garlic ni je. Selesai masalah! Hehe

Untuk rawatan dan nak elak sebelum keputihan jadi lebih teruk, isteri hamil digalakkan makan supplemen BAWANG PUTIH macam Garlic Shaklee ni sebab dia akan boost kita punya immune. Ops jangan amalkan ubat ubatan sebarangan ye sebab boleh effect bayi dalam kandungan. Tapi pilihlah vitamin yang semulajadi dan bebas kimia macam Garlic Shaklee. Alhamdulillah masalah keputihan aku dulu berkurangan la jugak. Happy! 

Jadi, kalau siapa siapa yang ada masalah keputihan yang teruk masa hamil, tengah dok menderita tanggung rasa tak selesa nak bersama suami, lepas tu risau effect pada bayi dalam kandungan, cepat cepatlah buat sesuatu. untuk order GARLIC SHAKLEE tu, boleh klik button pink untuk tahu lebih details cara order ye. Harap harap entry ni dapat membantu korang semua. Insyallah kita sama sama berusaha okay!
http://getmedean.blogspot.com/2015/06/pembelian-supplemen-shaklee-melalui-4.html



1 Komentar untuk "MASALAH KEPUTIHAN ISTERI HAMIL YANG SUAMI PERLU TAHU "

sy sbnrnya kompius mcm mn yg dikategorikan keputihan teruk???

Back To Top