.

.

IRINE DEMAM KUS KUS


Irine jarang demam. Kalau nak demam je, cepat kebah. Tapi kali ni agak lama jugak dia demam. Dekat seminggu. Risau jugak terus bawak pergi KPJ jumpa doktor nenek (doktor yang check dia tiap kali follow up! hehe) Doktor nenek suruh buat ujian darah. Nak make sure Irine cuma demam biasa

PERKARA PERTAMA WAJIB BUAT KALAU BAYI DEMAM

So alhamdulillah nasib baik demam biasa. Sekarang ni, memandangkan dia BF dengan aku tiap tiap malam, perkara pertama yang paling penting adalah, si ibu kena imun kuat. So aku memang tak skip makan vitamin C. sebab nak bekalkan kat Irine nanti. Vitamin tak boleh bagi pada kanak kanak bawah setahun ye. So aku sebagai ibu la yang kena begi dia vitamin c tu melalui susu ibu. 



Get well soon Irine Humaira :) mama tau irine demam sebab nak masuk umur setahun kan? irine kuat!

3 Komentar untuk "IRINE DEMAM KUS KUS"

Back To Top