Lelaki bila membebel...

donia da maju..zaman da berubah..kalau dulu kaum2 girl2 je yang kuat membebel. especeli kaum makcik.tp skng sume da berubah.lelaki pun suka membebel ea...


ok..ni adalah pasangan suami isteri.sapa kuat membebel sila berdiri..;p


jadiksnya..wanita seperti aku amat la tak suka bila dgr lelaki membebel.sebab kadang kadang tah apa yg di bebel kan nya pon aku tak tau la.cuba kau bayangkan kalau laki kau satu hari nanti kaki membebel...hoh..mau jenuh aku..silap hari bulan,malam pertama pun penat tgu dye abih bebel baru stat kot..stat ape??suka la tu...ah nympah!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :