Home » » tetek lum tumbuh da pandai raba raba

tetek lum tumbuh da pandai raba raba

assalamualaikum..first time entry aku bg salam.al maklum la tajuk entry da sedimikian rupe.sory ye.hukhuk


hadoii apa nak jadi budak sekolah zaman skng!!
baru2 ni haku punye sekola buat Hari Akademik iaitu hari ko nak sampai kan repot kad kat parents2 pastu ngko leh la uat sesi ngumpat dan luah segala yg terbuku di sanubari ngko pasal student tu pd mak bapak dye!huh..kira hari kejam sedunia la. masa ni la ngko tau langit tggi or rendah ye tak..aku akan citer segala gala nya pade bapak ko pangai ko kat skola.muahaha..syorgaa!!


fine.tolak tepi pasal tu.so dpendekkan cter..u all nak tau apa jadi masa hari tu?

::sesi meraba raba::


seyes okay aku tak tipu.aku cbuk layan parent2 dtg kat kelas..dorang2 yg durjana si mangkuk ayun ni leh lak berkumpul kat blkg main raba raba.yg laki bg pompuan pegang anu dye..yg pompuan bg laki tu pegang tetek dye.cilaka punya budak.


mmg aku marah.kenape?sebab baru tingkatan satu da pandai keji camtu..huh..so nak tau apa aku akan buat??sampai skng dorang masih lg ingat aku tak nampak perbuatan keji dorang.ko tgu okay.tgu.balasan kamu kamu di donia ni akan tiba.


first....aku akan repost pd guru disiplin yang paling garang di donia ni..sapa lagi..cekgu RAHMAN!tgu ko.
second...before aku serahkan kau di muka pengadilan,aku akan jumpa kau dulu kat bilik kaunseling.kasi bernanah telinga kau dgr caramah aku.
third...aku akan coll mak bapak ko! 


nak gaduh?jom...damn!!bodo baik laki baik pompuan.dua2 bodo.dtg sekola suh belaja.ko men raba raba.kecik kecik taknak mampus.da besar men raba raba.!oohh beratnya tanggungjawab seorang guru utk didik mereka menjadi manusia~!! ohh tidakk..oohhh..


abes da citer.

p/s jgn harap aku nak letak gambar mcm dlm tajuk tu dlm entry ni.LEMPANG?

13 komen:

cikery said...

hahaha...terbaik lah cikgu! baru form 1 dah gatal tahap gaban

Pelat said...

gua rasa diorang tengah belajar biologi lah...
kaguma plak gua

Nina Nurziana said...

hish budak budak sekarang!! mmg nak kene lesing!

redriben said...

betul ke??

Dean said...

cikery...tau takpe..mmg terbaek dr ladang..panas hati aku.huhu
pelat..yeke?takpe..tak lama lg aku ajar ckup..haha
redriben...betul...ectely bende ni seyes happened..hmm...so how?reality..
nina..tau tkpe..rasa nak tikam je..tu la..beratnya tugas guru..huh

L said...

itu bru budak2 form 1 bai..ni yang dok skol rendah lagi da terjebak...ni la akibat globalisasi tanpa sempadan...

Roy A.L said...

garang betoi cikgu nie.... takot saya!!! :P

tapi mmg betoi tak patot dorang uat mcm tu.....

Dean said...

L...tu la pasal..selama ni ai bace kat paper je..now see...dpn mata ha!! hadoii..

roy..jgn la takot..hehe cikgu standard la garang..;p

yusuf mujahidin ™ said...

hahaha...nice one

hiro said...

gilos..ini serius bahaya..kepada cikgu disiplin..sila amik perhatian..ahaha

Dean said...

yusuf..thankss...
hiro...haha..mmg bahay pun...rasa nak geget je tinge student tu

Lizzie Yasmin said...

Peh, tue lar budak skang.. terlalu rasa ingin tahu.. bab pelajaran x reti pun nk tanya lebih2... bab2 tue, pandai jer wat eksperimen sndiri.. hancur2..

Dean said...

lizzie...ye betul!!!bab pelajaran..kan main payah lg nak tanya...hadooii..laa

TABUNG IRINE




CIK AISH IN DA HOUSE!

CIK AISH IN DA HOUSE!

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA
Saya Cik Aish. Mama kepada Irine Humaira. Isteri kepada PP Epal. Mama bekerjaya dan jana pendapatan sampingan dengan Shaklee. Berminat nak dapatkan produk Shaklee beserta bimbingan jadual makan yang tepat, atau pun mahu menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee? Jom! Saya Cik aish yang sporting! 0126716961

IRINE HUMAIRA

IRINE HUMAIRA

ORDER SHAKLEE

SHAKLEE STAR ACHIEVER

SHAKLEE STAR ACHIEVER
"Alhamdulillah, berkat sokongan suami dan keluarga, dapat award ni masa National Conference baru baru ni. Semangat untuk lebih berjaya dalam business Shaklee, niat untuk bantu lebih ramai pelanggan yang memerlukan kerana kepuasan mereka, kejayaan saya juga.."

TESTIMONI VITAMIN E

TESTIMONI VITAMIN E

MASKER OHSEM CIK AISH

BETUL KE VITAMIN BAGUS UNTUK JERAWAT?

MEALSHAKE

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL
"saya amalkan B Complex sebagai pembekal asid folik, vVitalea sebagai pengganti Obimin, Vitamin C untuk elak stretch mark, ESP untuk beri kulit bayi cantik, dan Omega Guard untuk IQ bayi..Alhamdulillah Irine lahir pada 30 January 2014 dengan berat 2.97kg, sihat dan jarang demam sehingga harini.." - Cik Aish

KACIP FATIMAH MODEN

KACIP FATIMAH MODEN

VITAMIN C

VITAMIN C
"Lepas sebulan ambil Vitamin C secara konsisten, terasa perbezaan pada kulit. Kulit terasa licin, jerawat jarang keluar, dan warna kulit nampak sekata. Sangat berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab Vitamin C Shaklee dihasilkan dengan kuasa pelepasan secara berterusan di dalam badan.."

TURUN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014
Untuk pegetahuan pengguna, sijil halal yang dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA). ISA ini adalah badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Anda boleh mendapat senarai penuh Badan Islam yang diiktiraf JAKIM melalui Portal Rasmi Halal Malaysia.

Popular Posts

Blog Archive