.

.

girl with makeup

you, you, and you! come on girls..touch up sikit muka tu.kasi naik seri..tak la pucat sangat..

ok.fine.takleh dipisahkan.girl with makeup.macam aku la jugak!
pantang ada makeup baru kuar di pasaran,konfem la aku tak beli.
aku tengok je.
hahahahahah.
KENAPE?
tak reti pakai ke?
or muka jadi huduh bila pakai?

no no no no

sebab aku bukan girl.
ha tipu la tu.suspen woh..
haha

sebab,aku tak minat makeup.
aku tak suka rasa macam pakai topeng opera je.

so bila kuar jenjalan,bukan dengan boifren okay.ai single.sempat lagiks.auw..
ok so bila kuar,aku cuma apa tau..

pakai eyeliner so that mata tak nampak sembab macam penagih dadah tak dapat dadah.
ok..yang ni eyeliner atau in malay..penggaris mata.oh aku suka pakai yang liquid..sebab calitannya halus..gothic gitu
 
pakai mascara so that mata sepet ai akan nampak besar ckit.
ai pakai silky girl..suka sgt ngn mascara ni..sebab lepas pakai bulu mata jadi panjang dan hitam..melentik gitu...ai like!

compact powder..*di sini aku da ade kemajuan sikit.dulu aku pakai bedak tabur Johnson je*



jap jap jap
nak share satu story.

aku g mid valley.
so kulit rasa berminyak la plak.
jadiks aku g toilet nak touch up.
nampak all the ladies pun sama touch up sana cni.
kuar bedak maybelin la..loreal la.
heloo..aku pun nak touch up gak la!ingat korang je ke ade bedak?


tara...kuar bedak tabur Johnson Baby saiz kecik.
then rasa malu la plak kan
so aku curi2 tabur kat tapak tangan.
then sapu kat muka.
tara...sama je macam pakai bedak compact!kekeke

ok..so now aku ade kemajuan skit.aku pakai bedak compact Maybeline.hehe.ai da besar okay.
so pastu tu je la.
sikat rambut skit2.
da.

blusher ke eye shadow ke..aku tak nak pakai.rimas

natural beauty la kata kan.
oh perasan nya.
jangan nak perasan la!

babai!nak tido
1 Komentar untuk "girl with makeup"

Back To Top